Etrafinizda olmustur inanirim ama ben daha dagitani görmedim ben 1600de sattim
Dediğim markaların hepsini bizzat köyümdeki yakınlarımda sorun çıkarttığını gördüm.
Etrafinizda olmustur inanirim ama ben daha dagitani görmedim ben 1600de sattim
Bendede td110 var 2013 model fren balataları değişti 1700 saatte onun dışında ufak tefek arıza oluyor suan motor 3000 saatte
Şanzımanı hiç açılmadı yakıtı fazla ama çekişi iyi yolda olsun tarlada olsun. konfor klasik nh işte ne beklersin
Bugün td 65le 20 km yol gittim td 110 dan çok yaktı
Yakıt durumu nedir ki bu traktörlerin?http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...t.buck-sundof-traktor-satilik-347628370/detay
Claas Axos 320 CX kepçeli 93bin TL. Model ve saati uygun kepçeye de 18bin TL desek traktör fiyatı 75bin e iniyor gayet uygun fiyat...
Şimdi classcılar "kolluyor adeta" diye yorum yaparlar.Yakıt durumu nedir ki bu traktörlerin?
Kepçeli ve ithal traktör merak etttim doğrusu.Şimdi classcılar "kolluyor adeta" diye yorum yaparlar.
Claas da güzel hoşuma gidiyor fakat alacağımız traktör 100 beygir ustu olursa daha iyi olur. 90 beygire 5 li 12 ki agir gelir gibi. 4 lü de takmak olmaz. Peki bu class karda tork kaç adet var. Akrabanın McCormick cx85 inde 3 tork var ve oldukça yeterli geliyor.
Beygir den ziyade tork önemli. Eğer claas ın torku nh den yüksekse çekişi de yüksek demektir. Boşuna nh almış olursun.Claas da güzel hoşuma gidiyor fakat alacağımız traktör 100 beygir ustu olursa daha iyi olur. 90 beygire 5 li 12 ki agir gelir gibi. 4 lü de takmak olmaz. Peki bu class karda tork kaç adet var. Akrabanın McCormick cx85 inde 3 tork var ve oldukça yeterli geliyor.
İntercoleer 5 hp güç artırıyorsa takilmasinda fayda var. Dediginiz gibi tuning gibi işlemlerle se güç artışı oluyorsa bence de claas kaçırılmaz.Kağıt üzerinde TDD üstün olabilir ama arazide TD110 dan aşağı kalacağını sanmam üstelik teknik özellik konfor kalite bakımından da TDD den daha üstün diyebiliriz fiyatı da uygun olduktan sonra boşu boşuna yerli almaya gerek yok. Beygir gücünün daha düşük olması dezavantaj olsa da konforu yetecektir Ayrıca chiptuning vs gibi işlemlerle güç artışı sağlanabilir aynı zamanda Axos 320 ile 330 arasında 5 hp güç farkı var bunun sebebi de 330 da intercoolerin olması. Bizim köyün eski traktörü, aynı zamanda Yusuf abinin yeni traktörü olan Claas Axos 330 CX in burda çektiği pulluk 5li 13" Esenerdi. Köyümüzün toprağı hafif sayılacak cinsten değil ağır toprak diyebiliriz ki Axos 330 kışın çamurda nadas yapıyordu o pullukla...
İntercoleer 5 hp güç artırıyorsa takilmasinda fayda var. Dediginiz gibi tuning gibi işlemlerle se güç artışı oluyorsa bence de claas kaçırılmaz.
Bizde traktöre turbo ile intercooler taktırdık % 20 artış yapar dedi servis ama pompa ayarı falan istiyor şu anda bakalım ne olacak.Intercooler 3-4 hp artırıyor diye duymuştum Axos 320 ile 330 arasında da sadece 5 hp fark var bu da sadece Intercooler den kaynaklanıyor olmalı.