Merhaba. Merak ettiğim bir husus var sizlerin fikirlerini almak istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla Td110D ve Td100D yi baya kullanan olmasına rağmen yorumlarda çoğu insan tavsiye etmiyor nedense. Belkide türkiyede en fazla satan seri olmasına rağmen bu forumda çoğu insan uzak dur diyor. Babam Td110d yi kalıbından dolayı vede marka dan dolayı tercih edelim diyor. Fakat ben Haşmet 110 luğu ısrarla diretiyorum yada en kötü ihtimal Maxima 9115 alalım diyorum. Videolardan izlediğim kadarıyla Td110 kalkışlarda aşırı derecede bayılma yapıyor bildiğiniz titreyerek kalkış yapıyor ki traktörde en önemli hususlardan biri ilk kalkışlardır ve ilk kalkışlarında olabildiğince titreşimsiz ve rahat olması lazım sonuçta karasör yanaştırırken daha rahat iş yapabilmek için gerekli. Td110 da ise ilk kalkışta sanki traktörün motoru tekerleri zorla çeviriyor gibi bir izlenim oluştu. Aslında ağırlık olarak da 4700 kg çokda fazla değil ve bana fazla duman atıyor gibi geldi. Haşmet 5200 kg olmasınaa rağmen rölantide bile 5 li pulluğu titreşimsiz ve boğulmadan çekebiliyor. Td110 un 2 avantajı var benim gözümde biri direksiyon yanındaki debriyajsız shuttle diğeride marka imajı. Haşmet ise Zf şanzıman dışardan hidrolik kolların kontrolü Perkins motor daha az yakıt tüketimi havalı fren ağırlığın yüksek olması.
Kısacası kafamız baya karıştı fiyat olarak haşmet 105 bine Td110 ise 120 bine alınır gibi. Bana yardımcı olursanız gerçekten iyi olur.
Kısacası kafamız baya karıştı fiyat olarak haşmet 105 bine Td110 ise 120 bine alınır gibi. Bana yardımcı olursanız gerçekten iyi olur.