2013 2014 new holland td 90 veya 100luk almayi düşünüyorum bazi Kişiler cok arizali diyor bazilari hic sıkıntı yok diyorlar siz ne düşünüyoruz ? Sizce alinirmi ?
2013 2014 new holland td 90 veya 100luk almayi düşünüyorum bazi Kişiler cok arizali diyor bazilari hic sıkıntı yok diyorlar siz ne düşünüyoruz ? Sizce alinirmi ?
Fiyat sordunmu hiç ne kadar dediler?
4 seneye yakın oldu td 90 var bizdede 1300 saate geldi simdiye kadar bi sikinti yasamadik ama dun 1. Vitese geçmedi şanzıman mi debriyaj mi her nedense artik bi arizasi var, halende oyle duruyor ordan bi masraf acacak gibi.. Genel olarak memnunuz diyebilirim, yakitida tarlada gayet makul bizce, ama yolda baya yakiyor..
2013 TD90 kullanıcısıyım 1900 saat oldu şuanda. Şimdiye kadar fren keçesinin ordan yağ sızıntısı vardı onu yaptırdım 40 TL masraf açmıştı. Birde hidrolik çıkışlarda yağ damlatıyordu tanesi 3 TL olan contayı değiştirdim sorun kalmadı. Traktörü hor kullanmazsan sıkıntı çıkarmaz ben memnunum. Tek şikayetim yolda zıplaması . Arkasında rotatiller yada pulluk olursa 25 gazda bile sarsıntı rahatsız edici değil rahat, fakat arkasında ekipman yoksa yoğurt ve suyu koyun çok güzel ayran yapar [emoji4] Yolda zıplaması konusunda lastik hava basıncını düşürüyorlar yada ön ağırlık uzatıyorlar ama denemedim.
valla zıplamaya okadar alıştıkki 285de nh araba gibi gelir sizdeki arızalar kronikmiş die duydum
Fren keçesi yağ sızıntısı niye oldu bilmiyorum tek teker fren kullanımından mi yada kalitesizlik mi bilmiyorum ama gayet uygun fiyatla yeni keçesi takıldı sıkıntı kalmadı. Jacklardaki yağ kaçağı ise Jackların kapağını takmıyordum yada içini temizlemeden erkek jacki taktiğimiz için içindeki contayı zedelemiş o yüzden kaçırıyormuş . Şimdi kapaklarını takıyorum ayrıca erkek jack takarken bez ile silip takıyorum sıkıntı kalmadı Damla yağ kaçmıyor [emoji4] massey kullandım masseydeki zıplama bunun yanında sincap gibi bişey kalır , bunlar rahatsız edici düzeyde zıplıyor kanguru gibi diyebilirim [emoji16] Ama kullandıkça alışıyorsun zıplayacağı yeri önceden kestirdiğim için orada iyice yavaşlayıp geçiyorum . Performans yakıt olarak ise pullukta 5 li 13 numara ünlü deveboynu kullanıyorum. Toprak killi yani ağır nitelikte. Yakıt 1000 metrekarede 1.8 litre yakıyor 2 takviye 2. Vites 16 gazda. Yolda ise 2 dolu pancar remorku ile 12. Vites 25 gazda yani maksimum zorlama ve hırpalama ile km de yarım litre yakmıştı. Ama dediğim gibi performans modunda maksimum yol yakıtını ölçmek için denemiştik. Genel manada memnunum ama bi ithal rahatlığı da beklememek lazım .
Hay masallah traktörün piiri olmuşsunuz ya saten ufak tefek olur arizalar onlara diyecek bisi yok hiçbir turk traktoru avrupa kadar sağlam değil onlara gorede kiyasliyamayiz yakıt mazot pahali ama çift çeker traktör büyük iş yapicak okadarda yaksın