Kabin var mi2013 alın baktınız sıkıntı çıkartıyor levye yaptırırsınız veya kolu değiştirirsiniz yeni sistem olanlardan karar sizin tabiki
Kabin var mi2013 alın baktınız sıkıntı çıkartıyor levye yaptırırsınız veya kolu değiştirirsiniz yeni sistem olanlardan karar sizin tabiki
Hayır kabinsiz, o fiyatlarda kabinli çok zorKabin
Var mi
Konu ile ilgili bilgisi olan?Td 65 lerde power shuttle yok, peki 2013 ve üzeri hepsi halat mı kullanıyor? Yağlı, halat muhabbeti var, benim bildiğim yağlı olabilmesi shuttle olması lazım
Halat kullaniyor ama o kadar dert edecek bisey yok hemen degisiyor kirilacak die biseyde yok traktörün altindaki gres noktolarini pediyodik olaraka yaglamak.gerekYok mu kullanan, bilgisi olan?
Yağlı sistem olanlar p.satıl yani ileri geri debriyajsiz hareketi sağlıyor, td65d ise normal ileri geri kolu diye geçiyor halatli sistemTd 65 lerde power shuttle yok, peki 2013 ve üzeri hepsi halat mı kullanıyor? Yağlı, halat muhabbeti var, benim bildiğim yağlı olabilmesi shuttle olması lazım
İnşaAllah benimde niyetim 2011 ve üzeri almak tabi kısmet meselesi. Hararet işi sıkıntı hocam, bizim buralar (Urfa) baya sıcak2011 model td65d kullanıcı olarak gayet memnunum almanı tavsiye ederim tek sıkıntı harareti biraz fazla çıkıyor ki ben aşırı derecede zorluyorum traktörü
Hocam dediğimiz gibi bende yağlıyı, power shuttle diye biliyorum. Lakin New Holland kendi sitesinde Td 65 için power shuttle yok diyorYağlı sistem olanlar p.satıl yani ileri geri debriyajsiz hareketi sağlıyor, td65d ise normal ileri geri kolu diye geçiyor halatli sistem
Evet td65d için isteğe görede yok. 75 90 100 110 da isteğe bağlı tamamen. Td65d ileri geri mekik kolu diye geçiyor. tt4.65 serisinde p.satıl td65d serisinde yok maesef, hararet sıkıntısı yoktur içiniz rahat olsunHocam dediğimiz gibi bende yağlıyı, power shuttle diye biliyorum. Lakin New Holland kendi sitesinde Td 65 için power shuttle yok diyor
Allah razı olsun hocam, ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlarEvet td65d için isteğe görede yok. 75 90 100 110 da isteğe bağlı tamamen. Td65d ileri geri mekik kolu diye geçiyor. tt4.65 serisinde p.satıl td65d serisinde yok maesef, hararet sıkıntısı yoktur içiniz rahat olsun
Hayırlı akşamlar 🖒Allah razı olsun hocam, ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar
Hocam gönül ister ki sıfır alalım, ama garantili bulmak hem zor hemde pahalı olur. 2. elinde riski var tabiMümkünse garantili bir Nh alın , riskiniz daha az olur
Doğrudur , endişem son yıllarda hep burada yepyeni traktörlerin ariza süreclerine şahit oluyoruz , hayırlı olsun kararınızHocam gönül ister ki sıfır alalım, ama garantili bulmak hem zor hemde pahalı olur. 2. elinde riski var tabi