NEW HOLLAND TA ŞANZIMAN SESİ

Ynt: NEW HOLLAND TA ŞANZIMAN SESİ

bizim td85d de varmı öyle bi ses bilmiyorum hiç öyle insanı rahatsız edecek bi ses dikkatimi çekmedi . yalnız bi durum var bizim buralarda td kullananlar biz traktörü alırken römork damperi veya her hangi bi yağ pompası kaldıracak alet bağlamayın dediler çünkü o römork pompasının içindeki kötü yağ damperi kaldırıp indirdikten sonra arka şanzumana karışıyomuş ve o sebep oluyouş ötmesine ne derece doğru bilemem bim-*s bizde korktuk hidrolik hortumu flan bişey bağlamadık bizim mf 165 var hidrolikle kaldırmamız gereken durumlarda onu kullanıyoruz bilm-*s

Ynt: NEW HOLLAND TA ŞANZIMAN SESİ

erdem surme link=topic=43894.msg407005#msg407005 date=1306349460' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu gün new holland td 80 aldım benden 1 ay kadar önce 3 arkadaşım da nh almıştı onlarınkilerin 2 si td100 birisi de td 75 benimkinden de onlarınkinden de arkasından şıngır şıngır ses geliyor san ki boşanık birşey varda dişlilere deyiyormuş gibi servis baktı bişey anlamadı bayi kontrole geldi onlar zaten anlamaz önümüzdeki hafta da bölge müdürü gelecekmiş bi de o bakacak sizlerde de varmı böyle bir ses
hacı bizim 240 ta bu sesi arka kolları taşıma pozisyonuna getirdiğim zaman duyuluyor . hatta biara korktum şanzıman dağılacak diye