NEW HOLLAND T6020 DELTA

Ynt: NEW HOLLAND T6020 DELTA

doganbey1 link=topic=43453.msg400563#msg400563 date=1305409670' Alıntı:
Özgür bu 1.6 nın içinde git gellerde var. 10 km yol gitsen gelsen+ dedemden aldığım haberlerde bazı yerleri 2 kere hatta 3 kere dedi geçtim iyice kıyılsın diye. Toplamda 40-45 dekar yer belki yapmıştır. Ama STEYR daha fazla yakardı benden demesi :D
sen en iyisimi steyr gönder bana bi tane ordan şöyle temizinden kızma ama tümolarla pek aram yok geçen bitanesini üstüne bindim nerdeyse huylu at gibi beni yere atacaktı :D hiç içim ısınmadı

alipasalierkan link=topic=43453.msg400565#msg400565 date=1305409714' Alıntı:
Güzel paylaşım. Biraz çamurda gezmiş...:D
biraz değil baya bi çamura girmiş abi ama sahibinde iş yok o motor öyle bırakılırmı hiç noo-*-s

ne bilem aga boyum o kadar uzun olmasına rağmen bi oturdum koltuğa sanki çukur içine düştüm gibi oldum bi acatip vitesler desen gacır gucur :D biraz garipsedim

:D bende ilk bindiğimde bacaklarım sığmadı :D vitesleri geçirirken bacaklarımı geri çekiyodum :D ama koltuğu geri aldım birazda alıştım :D

ayarlı değildir :D yoksa ayarını yapınca güzelce görüyon :D bizimkinin içinde ayna var. arkayı görebiliyom :D bazen arkaya bakmıyom bile direk aynadan heryer gözüküyo

:D ben sana 3 tane tümo verem sen bana tla yı ver olur mu? :D

valla aga üç dil 4 verseler vermem ben tla yı ama senin hatrın var şimdi yarın sabah gel sen benimkini kıyıpta veremezsem bulurum ben sana istediğin tla olsun :D

olum ben ayrılamam tla dan anca 6020 le takasa girerim benin iş zor gibi duruyo
o dediğin tümolardan 6-7 tane vercenki anca olsun :D

senin makinaya 4 lastik şart nerden baksan 4-5 bin lira :D çok kahrını çekti senin az küfür yemedi :D piskolojik destek de şart. onada bi 5-6 bin verdim mi etti sana masraf 10-12 bin :D

sen varya doğru dion benden yemediği küfür kalmadı
ilk aldığımızda çok uğraştırdı beni
ama o kadarda öldürme bea daha yepyeni motor çok iş yapar :D

ilk aldığımızda arıza yapıyordu çok ama servis sağolsun çözdü ileri geri kolunun kabloları üzerine çivata sıkmışlar ordan şase yapıyormuş :D