Sağol abi gübre işi sıkıntı millet gübreye doydu kimse almıyo millete yalvar yakar zor aldıryoz ben kendim komple tarlaları gunreledim şuan iki senelik 150 remork yanmış g7brem varKolay gelsin cemal ne gübre çıkmıştır ordan, naptn gübreleri[emoji848][emoji848]
Saģol abi aynen süpügeye gerek yokKolay gelsin cemal, güzel iş yapmışın yerleri süpurmüş gibi temiz olmuş.
Gübreyi bedava verdiği haldemi kimse almıyor hayret bu zamanda.
Abovv bi mazotunu veriyonuz ,yakın olcakda ben o kepcenin mazotunu bile kendim korum.SaÄ£ol abi aynen süpügeye gerek yok
Bedava abi hatta mazot bile koyyoz traktorlara öyleyken alan olmuyo
Kar hic yagmadi gibi bugun en az 15 traktor yol kenarında gordum suren herkez karpuz yeri hazirliyo kis gec gelince kimse yer suremedi cok kişi daha ekin ekiyoAbovv bi mazotunu veriyonuz ,yakın olcakda ben o kepcenin mazotunu bile kendim korum.
Fotolardan birinde tarla sürüyorla bu mevsimde kar yağmur yokmu sizde.
Sağol çok teşekkür ederimMaşallah kolay gelsin cemal abi
Saģol abi aslında biyerde biriktirilse paraylada satılabilr ve kazanć sağlarKolay gelsin.
Gübreyi, süt yemi çuvallarına 40 kg paket yapabilirsiniz.Rampa arazide bulunan fındık ocaklarının üst kısmına koyulur, çuval zamanla eriyor ve fındık uçuşa geçer, kıymetini bilene, arayan bulur.
Gelecek yıl biyo gaz dönüşüm santrali projesi var, kulağınızda bulunsun.
Sağol teşekkür ederimMaşallah. Kolay gelsinn...