Bende 2006 model TD65D var şuan 6 bin saatte az önce servisten ciktim ileri geri sekromec degisti birde daha önce 2350 saatte degisen baski balata degistiArkadaşlar New Holland TD65D mi TT4. 75 mi tavsiyeleriniz neler td65 in mekannik shuttl arzası var mı motorlar hakkında bilgi istiyorum
Sağolun hocam yeni kasalar eskilerden biraz farklı yenilerde mekanik shuttlda td65 in sıkıntı çıkarıyormus çok ondan ona biraz negatifim ama kabini güzel genişBende 2006 model TD65D var şuan 6 bin saatte az önce servisten ciktim ileri geri sekromec degisti birde daha önce 2350 saatte degisen baski balata degisti
Fitesler zor geciyordu kendi istegimle degistirdim yoksa kullanima engel sıkınti yoktu ben balyada kullaniyorum busezon 30 bin balya bağladi coguzaman hep yarim debriyaj bende tt4.75 yada td90 düsünuyordum fiyatlar ulaşılmaz oldu oyuzde iyi bi bakimla en az 2 swzon daha TD65le devam ben cok memmunum
Cemal hocam sekromec değişir ken motoru bölüyorlar mı?Bizim td85 inde sekromec ve baskı balata zamana yaklaştı. Özellikle sekromec hissettiriyor kendisini.Bende 2006 model TD65D var şuan 6 bin saatte az önce servisten ciktim ileri geri sekromec degisti birde daha önce 2350 saatte degisen baski balata degisti
Fitesler zor geciyordu kendi istegimle degistirdim yoksa kullanima engel sıkınti yoktu ben balyada kullaniyorum busezon 30 bin balya bağladi coguzaman hep yarim debriyaj bende tt4.75 yada td90 düsünuyordum fiyatlar ulaşılmaz oldu oyuzde iyi bi bakimla en az 2 swzon daha TD65le devam ben cok memmunum
Evet sökmüsken baskı balatayada baktır ilerde sorun yaşamazsın hem daha ucuza gelir simdi hem vites hemde levye yumsacik olduCemal hocam sekromec değişir ken motoru bölüyorlar mı?Bizim td85 inde sekromec ve baskı balata zamana yaklaştı. Özellikle sekromec hissettiriyor kendisini.
Cemal gardaşım sen hiç 4 silindir motor kullanmadın herhalde bende kullandım td65 ama bence 4 silindir 75 hp daha mantıklı gibi.Evet sökmüsken baskı balatayada baktır ilerde sorun yaşamazsın hem daha ucuza gelir simdi hem vites hemde levye yumsacik oldu Ekli dosyayı görüntüle 54093
Yok kullanmadim bitek sen kullandinCemal gardaşım sen hiç 4 silindir motor kullanmadın herhalde bende kullandım td65 ama bence 4 silindir 75 hp daha mantıklı gibi.
Yorumu iyi okusana gobelCemal gardaşım sen hiç 4 silindir motor kullanmadın herhalde bende kullandım td65 ama bence 4 silindir 75 hp daha mantıklı gibi.
Sende ne alıngansın Cemal şase yapmayın.Yok kullanmadim bitek sen kullandin
İlk once ben 65 lik mi al demişim sen once yorumu iyi oku
Gardaşım kötü bişey demedim niye alınganlık yapıyon ayrıca sen 65 lik al dedin demedim sende iyi oku [emoji16]Yok kullanmadim bitek sen kullandin
İlk once ben 65 lik mi al demişim sen once yorumu iyi oku
Baktıracam ilk olacak daha önce değişim olmadı onun da zamanı geldi.Evet sökmüsken baskı balatayada baktır ilerde sorun yaşamazsın hem daha ucuza gelir simdi hem vites hemde levye yumsacik oldu Ekli dosyayı görüntüle 54093
Ozamanlar trakkulup yoktu 2006 2008 arası 3 sezon TD85 kullandim balyada okadar ön yargılı olma istersenGardaşım kötü bişey demedim niye alınganlık yapıyon ayrıca sen 65 lik al dedin demedim sende iyi oku [emoji16]
Bende klube eski üyelerdenim hesabım kapanmıştı yeniden açıp girdim bizde 1990 dan beri 4 silindir kullanıyoruzOzamanlar trakkulup yoktu 2006 2008 arası 3 sezon TD85 kullandim balyada okadar ön yargılı olma istersen
İyiBende klube eski üyelerdenim hesabım kapanmıştı yeniden açıp girdim bizde 1990 dan beri 4 silindir kullanıyoruz
Şase yapma gobel[emoji23]Bende klube eski üyelerdenim hesabım kapanmıştı yeniden açıp girdim bizde 1990 dan beri 4 silindir kullanıyoruz
Sen sus td ciler konuşsun ben hic yorum yaptımmı konuyaBende klube eski üyelerdenim hesabım kapanmıştı yeniden açıp girdim bizde 1990 dan beri 4 silindir kullanıyoruz