Konu hazır denk gelmişken sorayım yakınlarda havalı koltuk alan varmı?
Ozyildirim torna sanayi sitesindeAbi bende kırşehirde yaşıyorum aynı koltuk sıkıntısı bendede var hangi tornacı tamamen yeniledi?
Almadım ama Grammer için 28500 lira istedilerKonu hazır denk gelmişken sorayım yakınlarda havalı koltuk alan varmı?
Sitenin birinde elektrikli havalı mekanizma vardı artık yok diyor Facebookta Pamukkale iş makineleri diye bir sayfada varda telefonu bulamadımAlmadım ama Grammer için 28500 lira istediler
Geçen gün arkadaşa sordum üç arkadaş beraber aldık ikisi bozuldu biri yaptırdı benimki 20 dakika gidince havayı boşaltıyor dedi ama markasını bilmiyorum tabi. Rahatlık yönünden on numara oluyor daha önce havalı koltuk traktöre bindim bozulsada tamiri mümkünMiralbueno rm 62 600 diye bir koltuk var körüklü baya güzel duruyor tümosanın koltuğundan ben de bıktım 15-20 bin liraya kıyıp alsak sizce parasının hakkını verir mi konfor yönünden tatmin eder mi
Facebook'ta Cengiz Coşkun diye birine sormuştum Aksaray'danSitenin birinde elektrikli havalı mekanizma vardı artık yok diyor Facebookta Pamukkale iş makineleri diye bir sayfada varda telefonu bulamadım
Bayramdan sonra bir bakınacağımFacebook'ta Cengiz Coşkun diye birine sormuştum Aksaray'dan