new holland kastamonu kuzyaka kozkıran köyü HD kalitesinde resimler :)

Ynt: new holland kastamonu kuzyaka kozkıran köyü HD kalitesinde resimler :)

alim1903 link=topic=55839.msg600699#msg600699 date=1338237487' Alıntı:
hayırlı olsun bunlar bnmkinden daha fazla özelliğe sahipçok güzel makina allah alnından akan terinini karşılıgını versin inşallah

:Dtamamdır ozaman oydu. çünki onunda arkasında yazı vardı gibime gelmişti. okula giderken görmüştüm. motorumu özlemiştim o an birden acı bastıydı : ' ( :)
[/QUOTE] arkasında hacı babam sagolsun yazıyo kardeş sen kastamonudamı okuyorsun

ugurtms link=topic=55839.msg600723#msg600723 date=1338239550' Alıntı:
:Dtamamdır ozaman oydu. çünki onunda arkasında yazı vardı gibime gelmişti. okula giderken görmüştüm. motorumu özlemiştim o an birden acı bastıydı : ' ( :)
arkasında hacı babam sagolsun yazıyo kardeş sen kastamonudamı okuyorsun
evet kastamonuda okuyorum üniye gidiyorum.

ibrahim_11 link=topic=55839.msg600745#msg600745 date=1338243332' Alıntı:
paylaşım için teşekürler nh ler yakıyor ortalıgı
başka bir sevdadır new holland kalite ve tasarım söz konusu olunca her alanda bir numara :)

bastığın balya kaç kılo geliyo? bendede var 6066 turbolu kastamonu ' dan aldım bende makine bağlamayı düşünüyorum ama çekmez diye 7556 alacam kışa doğru hayırlısıyla

21-23 kilo arası standart balya basıyorum ama 45 kilo balyayıda gördüm daha fazlasını ip çekmez zaten bide 60-66 turbolu ise rahat çeker değişme boşuna

traktör çiftçeker olsa hiçbirşry ama tekçeker olduğu için çamurda falan kalıyo