NEW HOLLAND-FIAT 70-66S DT

Ynt: NEW HOLLAND-FIAT 70-66S DT

ayhan ben ankara polatlılıyım motoru satmayı düşünmüyoruz

İlotoro bunu değilde değiştirebilirsek 285i değiştirces

bu eski 66 serilerini çok seviyorum td serisi ile gerçekten kıyaslanamaz aynı şanzuman olmasına ragmen td lerden az yakıp çok çekiyo paylaşım için tşkler

gerçekten güzel traktör motoru iveco mu bizde almayı düşünüyoruz tek çeker iveco motorlusunu

fıat değilmi ya duruşunu seveyim paylaşım için tşkrler birde turbo taktırdınmı tadından yenmez aynısının tek çekeri bendede var turbo taktırdım bir vites farketti bence turboyu düşün derim

sinan iveco motorlu
Fatih turboyu taktırmayı düşünüyorduk ama henüz nasip olmadı. Dayımda 96 model 80-66 var oda çiftçeker geçen sene turbo taktırdı motor canavar oldu

sen turbo taktır eğer bir vites farketmezse ne dersen de benim arkadaşımdada var aynısı beraber tarla sürüyoduk ben 2 takviye 4 le sürerken o 1 le sürüyodu sonra dediki bende taktırıcam turbo dedi benim motoru görünce taktırdıda ondan sonra traktörü 2 takviye 4 le banamısın demiyor çift sürerken baya baya farketti turbodan sonra

mustafagursacli link=topic=3182.msg431605#msg431605 date=1312649281' Alıntı:
böyle yakışılı motorun tarla fotoğrafları olsa baya güzel duvar kağıdı olurdu....
Tarla fotoları varda biraz araman lazım fotolar bölümünün ilk sayfalarında

POYRAZLI TALHA link=topic=3182.msg437488#msg437488 date=1314228655' Alıntı:
Uzunköprüde askerliğini yaptı görnedinmi :D :D

:D uzunköprüde askerlik yapalı nerdeyse 2 yıl olacak kayboldu gitti ortalıklardan daha haber alamıyoz :D

hamza lastikleri değiştirdik ama siteye pek takılmadığımdan yüklemedim
Sanırsam benim bilader (Poyrazlı Talha) ayın fotografı yarışmasında paylaşmış ordan bakabilirsin

Evet baktım salih güzel maşallah senin motor bizim kasabaya gelen ilk çift çeker sizin bundandı bizim amca çocukları almıştı o zaman çok güzel çekerdi sonra değiştirdi onlarda motordan memmundular başka nedenlerden satmak zorunda kaldılar güzel motor değerini koruyo ve iyi çekiyo