New Holland CS640 Rusyadan dönüş,,,

Ynt: New Holland CS640 Rusyadan dönüş,,,

kaanmaan link=topic=16318.msg164101#msg164101 date=1236954338' Alıntı:
gitsek bizede yardımcı olurlar mı ki:)

Profil resminde ki biçer senin mi ? Senin ise CSX leri tercih etmiyolar 'tabiki şaka ' Gitmek istersen gidiyosun ama gittiğin grup da birazcık dediğim dedik adamlar olması gerekiyo... Yani mafya gibi.

Mafya gibi bir grupla değilde kendin bir gurup oluşturup gidersen Amelelik yapmış oluyosun. Aslında Rusyaya gitmek için Aldık CS yi ama Durumlar belli. Gidilecek grubumda hazır oysa ki...

Gel gelelim Adam yok Piyasada.

DoYrAnLı#2# link=topic=16318.msg164307#msg164307 date=1237016710' Alıntı:
Profil resminde ki biçer senin mi ? Senin ise CSX leri tercih etmiyolar 'tabiki şaka ' Gitmek istersen gidiyosun ama gittiğin grup da birazcık dediğim dedik adamlar olması gerekiyo... Yani mafya gibi.

Mafya gibi bir grupla değilde kendin bir gurup oluşturup gidersen Amelelik yapmış oluyosun. Aslında Rusyaya gitmek için Aldık CS yi ama Durumlar belli. Gidilecek grubumda hazır oysa ki...

Gel gelelim Adam yok Piyasada.

doyranlı kardeşim ben gene ülkemde çalışim burda 30 euroyu buğdatda mısırda bi şekilde çıkarırım heralde
bende csx yok bu arada:)

kaanmaan link=topic=16318.msg164314#msg164314 date=1237019049' Alıntı:
doyranlı kardeşim ben gene ülkemde çalışim burda 30 euroyu buğdatda mısırda bi şekilde çıkarırım heralde
bende csx yok bu arada:)

Tc 5070 olduğunu biliyorum. Tc iyi makinadır. Helede şu 2000 den 2004 kadar olan tc lere hayranım. Kabin olarak birazcık küçük bir ovada da çok güzel iş yapar.

resimler çok güzel olmuş emeğinize sağlık bu makineler Türkiyede de 30 bin € kazanamaz mı?

Yahu kardeş sarışınları katmayacaktın yoruma şimdi ne kadar trakkulüp üyesi varsa biçer alma sevdasına düşecek alk-*s

Şirketin yaptığı anlaşmada bahsedilen yer bittiğinde eğer kalmak istersen daha fazla yer biçebildiğini söylemişlerdi. yazın bizim harman sonunda Kırşehirliler bir grup oluşturmuşlardı, bizim biçercileri aramışlardı gelmek istermisiniz diye...Sanırım sözleşmedeki yer bittikten sonra dönümü mazot hariç 3 dolardan biçim yapılıyormuş orada..Bizmkiler domuz eti v.s nedenlerle katılmak istememişti..Biçerleri TC56-2004 model..
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler...

yücel link=topic=16318.msg167120#msg167120 date=1237722611' Alıntı:
resimler çok güzel olmuş emeğinize sağlık bu makineler Türkiyede de 30 bin € kazanamaz mı?
türkiyede düzgün çalıştıran biri buğday ve mısır sezonunda bu parayı çıkarır ama aynı şekilde mayısta başlar şubata kadar ewe dönemezzz
zaten bu makinaların yıllık ödemesi 22 bin euro peşinatla 6 yıl 22 bin euro ödemeli
buğday sezonunda 10 bin dönüm biçersen
mısırdada 10 bine çıkarsan sana da kalırr
ama çalıştırana bu biçer döver kıraçta günde 500 dönüm yer biçer
zaten bu biçeri gören kendisi gelir yerimi biç diyeee:):):):)

kaanmaan link=topic=16318.msg167421#msg167421 date=1237750977' Alıntı:
türkiyede düzgün çalıştıran biri buğday ve mısır sezonunda bu parayı çıkarır ama aynı şekilde mayısta başlar şubata kadar ewe dönemezzz
zaten bu makinaların yıllık ödemesi 22 bin euro peşinatla 6 yıl 22 bin euro ödemeli
buğday sezonunda 10 bin dönüm biçersen
mısırdada 10 bine çıkarsan sana da kalırr
çalıştırana bu biçer döver kıraçta günde 500 dönüm yer biçer
buğdayda rahat 15 bin dönümü toparlar
zaten bu biçeri gören kendisi gelir yerimi biç diyeee:):):):)

rusyaya gitmek isteyen yada düşünen arkadaşlar gideceğiniz şirketi çok iyi araştırın parasını alamadan gelen orda rehin kalan makinasını mafyaya kaptıran tanıdıklarım var aklınızda bulunsun

elinize sağlık güzel fotolar... benim çevremden de baya giden var rusyaya özellikle pancar hasatı için...ama ben para kazandım diyenini pek duymadım zaten sırf macera olsun diye gidiyorlar...

arkadaşlar meraba bende 2006 uzel 6200 mediva 4^4 var rusya ya gitme olasılığım yüksekmi.tabi iyi bir grup bulabilirsek...

güzel makinalar bizde ukraynada çalışıyoruz bizde bu sene 2006 model bi 640 aldık tablayı 7 m yaptırdık

bizim orda kendi firmamız var ukraynada her yıl giriş çıkış yapılamıyor çünkü vergileri çok yüksek 3 yıllık anlaşma yaparak girilebiliyor rusyanın vergi olayı düşük diye duymuştum

osman kardeşim,Rusya ya bizim oradan 640 lar gidiyo,ayıboğan ların şirketiyle.ama bundan sonraları için işler biraz karışık diyolar,Almanlar ın firmaları daha az fiyata anlaşma yaptıklarını duydum,claas lexionları gönderiyolarmış,

biz ukraynada çalışıyoz kardeş oranın çalışma şekli türkiyeye benzer metodlarla yapılıyo 20 30 biçerlik guruplar olmuyo mesala bizim 3 tane biçer var türkiyedeki gibi şahısların ekinini biçiyoruz mazot onlara ait geçen sene 4,5 dolara çalıştık ama bu senede ukraynanın mali krizden etkilendigini duyduk bu sene nasıl olur belli degil allah herkese yardımcı olsun

bir de ukraynanın kuralları rusyadan çok farklı yüksek miktarda vergileri var bu yüzden ukraynaya giden az oluyo bi de her yıl giriş çıkış yapılamıyo biz cs ye 3 yıllıgına 12000 dolar vergi ödedik ukraynada şahış işi yapıldıgından almanlar buraya pek rabet etmiyorlar bildigim kadarıyla da ukraynada 2 kırşehirli 1 konyalı 2 ankaralı 2 samsunlu birde bursalıların şirketi var

osmantc56 link=topic=16318.msg177771#msg177771 date=1241719125' Alıntı:
bir de ukraynanın kuralları rusyadan çok farklı yüksek miktarda vergileri var bu yüzden ukraynaya giden az oluyo bi de her yıl giriş çıkış yapılamıyo biz cs ye 3 yıllıgına 12000 dolar vergi ödedik ukraynada şahış işi yapıldıgından almanlar buraya pek rabet etmiyorlar bildigim kadarıyla da ukraynada 2 kırşehirli 1 konyalı 2 ankaralı 2 samsunlu birde bursalıların şirketi var
rusya diyerek yanlış ifade ettim bizimkilerde ukrayna ya gidiyolar,ama onlar devlet işinde çalısmışlardı,konu hakkında kesin olarak bi bilgi sahibi değilim ,oraya giden sensin,en doğru bilgileri sen verirsin bize,bizimkiler buğdaydan önce gidiyolar,çeltiğide biçip geri dönüyolar,