NEW HOLLAND 80-66 SONUNDA BUNU DA YAPTI!

Ynt: NEW HOLLAND 80-66 SONUNDA BUNU DA YAPTI!

made ın turkey yapmış birader.burası türkiye her işin bi kolayı var..tebrikler

Ynt: NEW HOLLAND 80-66 SONUNDA BUNU DA YAPTI!

Göktürk- link=topic=49573.msg490920#msg490920 date=1323980463' Alıntı:
Ben teşekkür ederim.Evet biçerdöğer gibi.Söke ' de bunu yapmak az iş değil yinede. Çekiçkesen , dönder , azim gibi önemli ziraaat makinası üreticileri var ama bu çok farklı birşey.Tasarım orjinalse dünya çapında olur ama zannetmem,bakarak yapmışlardır.Sökeden bir üyemiz olsa da açıklama yapsaydı keşke.Pamuk bizimle ilgili bir tarım olmadığından makinalarına aklımız çok ermiyor.
söke li deilim ama iklim olarak toprak olarak ekilen bitkiler olarak antalya nın aynısı.söke ye gitmiş biri olarak bu makinayı canlı gördüm.bu makinanın toplama üniteleri cok farklı yerli malzeme.pamuğu tam randımanlı toplayamıyor.pamuk toplama makinalarının ünitelerini takarlarsa o zaman iyi olur.pamuğu toplayan ünitedir.herbir ünütenin ikinci eli 25000 $ gibi.bu makina 100 binlira gibi tabi traktör hariç.temiz bir pamuk toplama makinası 400-500 nin gibi.birde ben tam aksine orda 70-56yı gördüm