Ford ne vardı kara kafalar ney şuan
70 56 ormanda kullaniyorum 60 66 yi ise tarla islerinde bos kaldigi zaman 70 56 ya depoya odun cekerken kullaniyoruz 60 i ormana icine sokmam kaporta ve govde orjinal oldugu icin bozulmasin orjinalligi. Benim icin 7056 dan daha degerli o aslen kastamonuluyum bende
Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin bizde zamanında ormandan çok tomruk ve odun taşıdık depoya fakat şimdi orman işletmesi traktöre yasakladı nakliyeyi ekmegi kamyon şirketleri ve bireysel kamyon sahipleri yiyor
Meslektaşlarım
Meslektaşlarım
Adam td 4×4 td ile yolda kaldi römorku birakti tek ceker mavi 55 56 si vardi onunla römorku aldi gitti bu traktor işi tamamen sans işi
Tümosanda %100 diferansiyel kilidi sistemine benziyor, orda fren yapacak mekanizma yok çünkü.
Limited slip (Sınırlı kaymalı otmatik dif. Kilidi) olanlarda balata var fakat kavrama balatası, fren değil. Hattâ o balatalar bitince kilitleme gücü azaliyor ve önler çift çalışamıyor.
Bu sistemli Nh ilk defa gördüm, traktörde farklı düğme yada kol var mı, merak ettim.
o hidrolik frenin ta kendisi.avrupa nh ve caselerde var o sistem.Samelerde frenler poyrada cnh traktörleri ve mccormick landinilerde diferansiyelin ortasından frenler.
Ne sıkıntı si varki ön fren sistemindeEkli dosyayı görüntüle 21910firen pedalına bağılı saplama var orjinalinde hidrolik piston olduğu söyleniyor basıl birşeydir bilemedim ve ön firenle alakası nedir bileniniz var mı arkadaşlar