New holland 7066

Kolları kes o zaman yada ax kısasını taktır.traktörü götür deneyerek al.hiç böyle şey duymadım resmini bir çek bakalım
Çektim
20190925_125347.jpg

IMG_1430.JPG
Evet sorun kollarda. Resimde işaretle gösterdiğim kollar değişmiş ve orjinaline göre bayağı bir kısa. Damper çıkışlarıda değişmiş ve yaptıran kimse masraftan kaçmış şanzıman yağ ölçüm ve dolum tapasına tahliye verilmiş. Kolları orjinali ile değiştirin sorun ortadan kalkar. Bende 70-66 yı 4 çıkış yaptırdım ama masraftan kaçmayıp orjinal td serisi kumanda valflerini taktırdım. Çok kullanışlı oldu.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 41128 Evet sorun kollarda. Resimde işaretle gösterdiğim kollar değişmiş ve orjinaline göre bayağı bir kısa. Damper çıkışlarıda değilmiş ve yaptıran kimse masraftan kaçmış şanzıman yağ ölçüm ve dolum tapasına tahliye verilmiş. Kolları orjinali ile değiştirin sorun ortadan kalkar. Bende 70-66 yı 4 çıkış yaptırdım ama masraftan kaçmayıp orjinal td serisi kumanda valflerini taktırdım. Çok kullanışlı oldu.
Hani öyle usta ben yaptırdım masrafdanda kaçınmadım ama gelgelelim böyle yapabildi kolları ise ben holland bayinden sıfır aldım o gördüğün jak sistemine 1500 tl ödedim

Ekli dosyayı görüntüle 41128 Evet sorun kollarda. Resimde işaretle gösterdiğim kollar değişmiş ve orjinaline göre bayağı bir kısa. Damper çıkışlarıda değilmiş ve yaptıran kimse masraftan kaçmış şanzıman yağ ölçüm ve dolum tapasına tahliye verilmiş. Kolları orjinali ile değiştirin sorun ortadan kalkar. Bende 70-66 yı 4 çıkış yaptırdım ama masraftan kaçmayıp orjinal td serisi kumanda valflerini taktırdım. Çok kullanışlı oldu.
Eğer seninkinin fotosu varsa rica etsem bi atarmısın arkadan çekilmiş sevinirim atarsan