ÇektimKolları kes o zaman yada ax kısasını taktır.traktörü götür deneyerek al.hiç böyle şey duymadım resmini bir çek bakalım
ÇektimKolları kes o zaman yada ax kısasını taktır.traktörü götür deneyerek al.hiç böyle şey duymadım resmini bir çek bakalım
Buyur fotosuKolları kes o zaman yada ax kısasını taktır.traktörü götür deneyerek al.hiç böyle şey duymadım resmini bir çek bakalım
Kardeşim bu orjinal koldan kısa gibi duruyor.kesmişler sanki .fiat kolları bu kadar kısa olmaz kullanıcılar bir baksın yada şehire gittimi galerilerfe vardır kolu tam kapat bir ölç bana garip geldi
Onlar doğruda çok yukarı kalkıyor orta kol cama vuruyor diyom benim maksadım liftotomatik le çok kalkmasını engellemekYada en altta paçaya bağlanan yerin yönünü söküp ters çevirmeyi dene 3 resimde alttaki bağlantı ters takılmış gibi.batır bilir bunu onda var.
Hani öyle usta ben yaptırdım masrafdanda kaçınmadım ama gelgelelim böyle yapabildi kolları ise ben holland bayinden sıfır aldım o gördüğün jak sistemine 1500 tl ödedimEkli dosyayı görüntüle 41128 Evet sorun kollarda. Resimde işaretle gösterdiğim kollar değişmiş ve orjinaline göre bayağı bir kısa. Damper çıkışlarıda değilmiş ve yaptıran kimse masraftan kaçmış şanzıman yağ ölçüm ve dolum tapasına tahliye verilmiş. Kolları orjinali ile değiştirin sorun ortadan kalkar. Bende 70-66 yı 4 çıkış yaptırdım ama masraftan kaçmayıp orjinal td serisi kumanda valflerini taktırdım. Çok kullanışlı oldu.
Eğer seninkinin fotosu varsa rica etsem bi atarmısın arkadan çekilmiş sevinirim atarsanEkli dosyayı görüntüle 41128 Evet sorun kollarda. Resimde işaretle gösterdiğim kollar değişmiş ve orjinaline göre bayağı bir kısa. Damper çıkışlarıda değilmiş ve yaptıran kimse masraftan kaçmış şanzıman yağ ölçüm ve dolum tapasına tahliye verilmiş. Kolları orjinali ile değiştirin sorun ortadan kalkar. Bende 70-66 yı 4 çıkış yaptırdım ama masraftan kaçmayıp orjinal td serisi kumanda valflerini taktırdım. Çok kullanışlı oldu.
Önemi arkayamı alimEkli dosyayı görüntüle 41129 Kolları işaretlerin gösterdiği pimlerden söküp, ters çevirip öyle takın. Kollarıda biraz uzatın birde öyle deneyin.
Önemi arkayamı alim
05316768649Tlf yaz arayım seni
Tlf aradım sıfır aldım kolları diyor .eski fiyatçı olarak bana kısa geldi.traktörden çıkan askıyı söküp frezeden yer değiştircek ustaya götürüp .bana kısa geldi.Kardeşim orjinal kollar bu şekilde. Senin traktörün kolları baya bir kısa