Arkadadaşlar bende 7066 dt var arka hidrolik çok kalkıyor nerdeyse cama vuruyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim
Orta kol ekipman kalkınca vuruyorArka cama vuruyor derken, ekipmanmı, orta kolmu nasıl vuruyor?
Yan kolların ayarını uzatOrta kol ekipman kalkınca vuruyor
Vaydası olmuyor usta iki tarafda ayarlı kol yine aynı biri freze diyor onu anlamadımYan kolların ayarını uzatEkli dosyayı görüntüle 41113
Sen böyle yapmışın usta ekipman ço derine gitmezmiTabiki sağlı sollu böylece yukarı ax kalkarEkli dosyayı görüntüle 41114
Kabın orijinal onu denedim ekipman çok battı olmadı usta orta kol bağlantısını kırdı o olmaza camı kıracak bi türlü ayarlamadım usta freze dedi oda bilemediKolu yeteri kadar uzatırsın ortakol kabine deymez kollar biraz yere değer onuda salmazsın .kabin orjinal değil demekki bunun en basit çözümü bu.
Kolları kes o zaman yada ax kısasını taktır.traktörü götür deneyerek al.hiç böyle şey duymadım resmini bir çek bakalımKabın orijinal onu denedim ekipman çok battı olmadı usta orta kol bağlantısını kırdı o olmaza camı kıracak bi türlü ayarlamadım usta freze dedi oda bilemedi
Kabın orijinal onu denedim ekipman çok battı olmadı usta orta kol bağlantısını kırdı o olmaza camı kıracak bi türlü ayarlamadım usta freze dedi oda bilemedi
Doğrudur da usta onu nasıl ayarlacızYakında hidrolik kollari frezesi sokulduyse freze dönük takılmış olabilir
Eğer yerinde değilde yukariya dönük zaten aşağıya fazla salmaz kollar . Öyle ise söküp biraz aşağıya dönük takmak gerek
Başka sebepte olabilir
Eğer yakında sokulduyse freze ondan sonra sorun başladıysa.Doğrudur da usta onu nasıl ayarlacız
İnme kalkmasında hiç sorun yokKolları aşağı indirdiğinizde iyice iniyor mu yoksa kalkık mı kalıyor
Yanlış anlamışsın. Hidrolikler tam aşağıda iken hidrolik kollarının en ucu , aşıkları { Dana gözleri} ne kadar yere yaklaşıyor,? Bir karıştan fazla mi, az mı?İnme kalkmasında hiç sorun yok
Yaklaşık bi karış mesafe kalıyorYanlış anlamışsın. Hidrolikler tam aşağıda iken hidrolik kollarının en ucu , aşıkları { Dana gözleri} ne kadar yere yaklaşıyor,? Bir karıştan fazla mi, az mı?
FotosuYanlış anlamışsın. Hidrolikler tam aşağıda iken hidrolik kollarının en ucu , aşıkları { Dana gözleri} ne kadar yere yaklaşıyor,? Bir karıştan fazla mi, az mı?