new holland 54c 3lü pullukl sürümde

Ynt: new holland 54c 3lü pullukl sürümde

Traktör çift sürerken 25-30 derece yan yatıyor.bu da yukarıdaki lastiğin üzerine düşen ağırlığı azaltır.yükü azalan lastiğin izleri yere daha az temas eder.patinaj çok olur.çift süren traktörün (dönerli pulluk kullanılmayacaksa) sol arka lastiğinin havası mümkün mertebe azaltılmalıdır.buna rağmen patinaj varsa diferansiel kilidi kullanılmalıdır.diferansiel kilidi kullanılamıyorsa yada kilide takıldığında traktör çiziden çıkıyorsa pulluğun üzerine taş koyup hidrolik kumanda kolu bir kaç mm. kaldırılıp aynı derinlik yakalınır.buradaki amaç ekipmandan arka lastiklere düşen ağırlığı arttırmaktır.pulluğa 50 kg.ağırlık kunduğunda bunun arka lasiklere yansıması 100 kg olur.yazdıklarım tarafımdan uygulanmaktadır..

Hukukcu_Efe link=topic=48328.msg468164#msg468164 date=1321201883' Alıntı:
:) evet olabilir. arkasına ne taksak çekiyor. ee ne de olsa 540-special ' in torunu :)
:D 540 specialı pek bilmiyorum bizim köyde bi tane var 3 6 inch i anızda zor çekiyo (derin sürüm) önü kapkara küf.ondan pek iyi aklımda kalmadı.ama bakımlı olsa süper olurdu

tabiki bakım önemli. bizim 54 c henüz 1050 saatte ve bakımları new holland servisinde yapılıyor. üzerine de bir d bosch pompa olunca ne taksak bana mısın demiyor. pullukla dalga geçiyor:)

Hukukcu_Efe link=topic=48328.msg468170#msg468170 date=1321202183' Alıntı:
tabiki bakım önemli. bizim 54 c henüz 1050 saatte ve bakımları new holland servisinde yapılıyor. üzerine de bir d bosch pompa olunca ne taksak bana mısın demiyor. pullukla dalga geçiyor:)
:D bakınca canavar gibi oluyolar.seninki bakımlı.videodan belli.