NEW HOLLAN CX 780 sizce çıkarmı?

Ynt: NEW HOLLAN CX 780 sizce çıkarmı?

DoYrAnLı#2# link=topic=6131.msg65243#msg65243 date=1218550390' Alıntı:
bu makinelerin harman biçmesini youtube da izlemiş olduğunuzu düşünerek söylüyorum...

4*4 ler acayip gidiyo helede böyle yerlerde tahminim söför bir tur daha atarım diye düşünmüş ama Yememiş...

Videoyu koyarsan bakabiliriz. :)

O değilde zaten makine batıyor, bari merdiveni kaldırsaymış ya eleman...Çok güzel hareketler bunlar DoYrAnLı#2# ...Teşekkürler...

Güzel fotolar emeklerine sağlık.Adam oranın çamur olduğunu bilmyormuda giriyor. Afedersiniz Elin Gavuruna hayret ediyorum.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=6131.msg65237#msg65237 date=1218547531' Alıntı:
Voov süper fotolar. Makine zaten yakıyor ortalığı birde aksiyonla birleşmiş, alın işte buram buram kalite kokan bir konu. :) CX 4x4 olduğu için bana göre arka tekerlerin tırnaklarını arkaya doğru getirmeliydiler. Böylece iki tarafa da gitme kapasitesi artar diye düşünüyorum. Ayrıca o koca makineyi o kadar çamur içinde çıkarmak vincin marifeti. Ford asılmayla onu ordan oynatamaz bence, anca STS, STX gibi motorlar olsa onlar asılıp çıkarır.

Mustafa STS tam olarak ne oluyor ???
bence ford o biçeri koparır ama gene çıkarır
bi ara internette bi resim gördüm STX batmış bu Ford ile kortarıyorlardı

abi bunu ratlaya sokmaya nasıl kıyıyor bide new holland bölümünde fod un neişi var yanlış anlamayın yorum bu güzel paylaşım