NERELİSİNİZ?

NERDE YAŞIYORSUNUZ?

• IĞDIR

Kullanılan: 0 0.0%
  • ESKİŞEHİR

• İSTANBUL

• URFA

• SAKARYA

• MARDİN

• VAN

• TRABZON

• sivas

• ısparta

• burdur

• antalya

• tunceli

• ELAZIĞ

• erzincan

• mersin

• erzurum

• kars

• kırşehir

• muğla

• aydın

• bolu

• bitlis

• kocaeli

• İZMİR

• MANİSA

• KIRKLARELİ

• AKSARAY

• ÇORUM

• Kullanılan toplam oy
    123

Ynt: NERELİSİNİZ?

[size=0.9em]DANA[/size][size=0.9em]
poll_left.gif
-
poll_right.gif
0 (0%)
[/size][size=0.9em].yanlış yazıldı heralde düzeltebilirmisin[/size]

arkadaşlar üstüne fazla gitmedinizmi noo*-*- bak tartışmalarda ne yazıyor hangi şehirden katılım daha çok onu ögreniriz hiçte gereksiz konu degil yarın konyaya işimiz düşerse bi arkadaşımız olur hiç degilse onuda geçtim bari saygı duyun yorum yapmayın yanlış yapmayın lutfen birbirimizi kırmayalım ok-*-s anlş-*s

XxXEsinti66 link=topic=45150.msg424400#msg424400 date=1310125676' Alıntı:
arkadaşlar üstüne fazla gitmedinizmi noo*-*- bak tartışmalarda ne yazıyor hangi şehirden katılım daha çok onu ögreniriz hiçte gereksiz konu degil yarın konyaya işimiz düşerse bi arkadaşımız olur hiç degilse onuda geçtim bari saygı duyun yorum yapmayın yanlış yapmayın lutfen birbirimizi kırmayalım ok-*-s anlş-*s
yok kırmıyoz hataları yazdık sadece

XxXEsinti66 link=topic=45150.msg424400#msg424400 date=1310125676' Alıntı:

bencede çok yüklendiler arkadaşa

SmhGwz link=topic=45150.msg424378#msg424378 date=1310124451' Alıntı:
hepsini yazmayacaksan ne gerk war ki konuya o zmn herkes kendi memleketini yorum yapar ;)
bizim böyle gerksiz konular açma gibi bi huyumuz yok ;)
semih ben gereksiz bir konu açmadım hem ankette oylasın hemde söylesin ben oraya izmir yazsam olrmu veya yunan adaları :) ben aklıma gelen ve tarım yapılabilecek yerleri yazdım saten tarım yapılmayan bi yerdende pek üye çıkmaz gibme geliyor

hasanerbakan42 link=topic=45150.msg424417#msg424417 date=1310126679' Alıntı:
semih ben gereksiz bir konu açmadım hem ankette oylasın hemde söylesin ben oraya izmir yazsam olrmu veya yunan adaları :) ben aklıma gelen ve tarım yapılabilecek yerleri yazdım saten tarım yapılmayan bi yerdende pek üye çıkmaz gibme geliyor
hasan abi sen söylenen eksikleri yazarsın olur tartışmaya gerek yok.söyleyende oylar

hasanerbakan42 link=topic=45150.msg424417#msg424417 date=1310126679' Alıntı:
ii madem ..
ığdırdan kim war ne yetişir bilmiyorum ve uyede warmıdır onuda bilmiyorum..
ama ıspartanın gülü malatyanın elması kayseri kayısısı içellin turunçunu biliyoruz ve oralarda olanlarda gerkli paylaşımları yapıyor ;)

bizde diyoruzki bu memleket olayını profiline yazsınki daha duzenli olacaktır..
ha bakacaksın askere gideceksin hemen bi kaç profilden kimin nereli oldugunu ögrenip onlarla irtibata geçebilirsin değilmi :) daha kolay olmaz mı?..

arkadaşlar kusuruma bakmayın malum hasatlar başladı ekindi felandı filandı yorgun olunca bi anket yapayım dedim oda allak bullak oldu ben hepsini koymak isterdim oda yorgundum koyamadım arkadaşlar size bir yanlışımız olmuşsa affedin kimseyi kırmak istemem.

hasanerbakan42 link=topic=45150.msg424699#msg424699 date=1310242525' Alıntı:
arkadaşlar kusuruma bakmayın malum hasatlar başladı ekindi felandı filandı yorgun olunca bi anket yapayım dedim oda allak bullak oldu ben hepsini koymak isterdim oda yorgundum koyamadım arkadaşlar size bir yanlışımız olmuşsa affedin kimseyi kırmak istemem.
senin canın sağolsun ......bu anketi aralık -kasım ayında işlerin askıda olduğu zaman düzenlesen çok güzel olur şimdi uğraşamayabilirsin......her ili eklersin tutar birini eklemessin oralı olan bir üye olur kırılır .......

mustafagursacli link=topic=45150.msg424705#msg424705 date=1310243025' Alıntı:
Hasan bey ayrıca Sungurlu diye bir yer açalım biz Çankırıdan büyük bir ilçeyiz ilerdede il olacağız kendimizide il gibi hissed,yoruz .....
alk-*s çorum merkez. Adreside vereyim gelmek isteyen olursa osmancık yolu üzeri 20. Km:)