Alındı diye biliyorum formdan geçen gün biri söylüyordu2019 un ilk traktor alıcısı kim acaba ve kaca alacak merakla bekliyoz
Delta boş model değil mi nasıl full oluyor? Full olan bluemaster olması lazım.2018 new holland td90 delta full+full 130 tl kampanyalı fiyat
Deltanin fullu usta bundan oncede bluemasyer vardı oda full+ full oda td 90 dı ama satilindan dolayi sevmemistim o yuzde delta aldim bunda normal levye var bluemasterı iki üç kere kacirdiydim el frenini cekmiyordum viteste bisey olmaz diye oda gidiyodu ondan delta aldım.Delta boş model değil mi nasıl full oluyor? Full olan bluemaster olması lazım.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanin
Sağolasın.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanin
Diğer şeyler neyse diyelim de kabinde klima yoksa neye yarar cemal abi yazın o motorla pişer adam [emoji16]Kabin var klima yok
Ceker var düğmeli degil
Difransiyel kilit düğme degil
Hidrolik orta kol yok
Daha bircok özellik yok nası full birde + fulll
Usta deltanın fulu dedim bende hostes koltuğu hidrolik orta kol klima var simdi komperasör taktırcsm hayirlisiyla artı dar lastik 38 jantKabin var klima yok
Ceker var düğmeli degil
Difransiyel kilit düğme degil
Hidrolik orta kol yok
Daha bircok özellik yok nası full birde + fulll
Bu dediklerin sonradan takılmış fabrikadan öyle gelmiyorUsta deltanın fulu dedim bende hostes koltuğu hidrolik orta kol klima var simdi komperasör taktırcsm hayirlisiyla artı dar lastik 38 jant
Biliyorum motorun önceki sahibinode tanıyorum hatta traktörü onun birlokte aldık sonra galeriye verd8 bende galeriden aldımBu dediklerin sonradan takılmış fabrikadan öyle gelmiyor