Bizim köy tepede kenardan baktım 7 köyün merası gözüküyor kimse yok dün buralarda traktör doluyuduKöye giden var mı?
Yasak olan şehirlerde durumlar nasıl?
Bizim köy tepede kenardan baktım 7 köyün merası gözüküyor kimse yok dün buralarda traktör doluyuduKöye giden var mı?
Yasak olan şehirlerde durumlar nasıl?
Genelgede yazıyor tarımcılar çıkar ama fide felan geldi dikecwgım felan deyınBizim köy tepede kenardan baktım 7 köyün merası gözüküyor kimse yok dün buralarda traktör doluyudu
Eline sağlık abi ekmeğide aynı ateş tuğlası gibi yapmışsınekmeğim hazır Elhamdülillah,
600 gr undan 740 gr ekmek.
Ekli dosyayı görüntüle 47170Ekli dosyayı görüntüle 47170
ekmek makinasında yaptım emre,Eline sağlık abi ekmeğide aynı ateş tuğlası gibi yapmışsın
sağ ol.Afiyet olsun abi
Yatiyorum uyku tutmuyor kalkıyorum
Ben gece gece gittim köye
Jandarma çevirdi nereye köye hadi git tamamEkli dosyayı görüntüle 47169
Gel birdaha gezek beraber [emoji4]Neredeyse 20 sene olmuş oralarda askerlik yapalı. Darendenin gitmediğim köyü mezrası kalmamıştır. Taş Arslan heykelleri hala duruyor mu yerinde? Heykellerin yanında delikler vardı 2001 senesinde. Yükleyip götürmeyi denemişler ama başaramamışlardı o zaman [emoji1].
Çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz kıymetini bilin.
alo ses geliyormuDeneme 1 2 3
Gel birdaha gezek beraber [emoji4]
Aslan taşlar duruyor kış geldiği zaman ne defineciler geliyo aslan taslara.
Bizim şelale nin içinde yok şurada giriş kapısı bura bilmem ne [emoji1]
Ama ülkemizin her yeri ayrı bir güzel hertürlü medeniyete ev sahipliği yapmış bir ülke
Her zaman beklerim.ALLAH nasip ederse yine gelmek isterim tabii. Davetiniz için çok teşekkür ederim. Gerek muhtarların, gerek köylünün az ekmeğini yemedim. Karakolda yediğimden fazla öğünü köylerde yemişimdir belki. ALLAH hepsinden razı olsun, yaptıkları ikramlar ahirette önlerine gelsin. Evinden aylardır uzak olan asker ev yemeğinin kıymetini iyi bilir, kendini evinde hisseder.
Malatya Kayseri yolu duble yapılırken, Balaban karakolu yeni binasına taşındıktan bir ay sonra teskere alıp ayrıldım oralardan.
Balaban’dan Çaybaşı köyüne az koşmadık akşam sporlarında [emoji4].
Gerek trafikte araç sürerken, gerek traktörle kırsaldayken bazen aşırı titiz davranıyorum.
Maalesef o yıllarda görev gereği araç ve traktör kazalarına çok giderdik.
ALLAH esirgesin bin kere yapıp problem yaşamadığın bir tedbirsizlik, bin birincide telafisi olmayan kayıplara neden olabiliyor.
Dediğiniz gibi memleketimiz çok güzel.
ALLAH hepimize iyilik sağlıkla güzel günlerde yaşamayı nasip etsin.
Ufuk baskan dikkat et kendine özletme fazla kendiniCorona bizimde vurdu yarın gıdıyom 10 gun cezaevınde kalacağız herkese görüşmek umuduyla
hayırdır ufuk,Corona bizimde vurdu yarın gıdıyom 10 gun cezaevınde kalacağız herkese görüşmek umuduyla
Corona bizimde vurdu yarın gıdıyom 10 gun cezaevınde kalacağız herkese görüşmek umuduyla