Sağolun konya emin ercanlarGüle güle kullanın hangi bayiiden aldınız
Eyvallah kadeşim..Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
20 li rahat çekiyor.ama yolda traktör ikiye bölünecek diye tedirgin oluyorum.İskender hocam 18 matris armoni almayı düşünüyorum ne önerirsiniz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İskender Sacan braderiminde yazdigi gibi compact segmentte verimli bir makina lakin kısa oldugu icin cok sallı degil. Arkasına cok agir malzeme takmayın , simdi disk tiller ureten firmalarin cesitli sase kombinasyonlari cikti. Hafif tip olanlari tercih edin. Bizde azim marka agir sase var , 24 luk cekiste sorun yok ama aletin agirligi fazla olunca jant lara asiri baski yapiyor.20 li rahat çekiyor.ama yolda traktör ikiye bölünecek diye tedirgin oluyorum.
18 li merdaneli 1050 kg abi hafif tip ama bende korkuyorum ya 16 lı alacaz oda ufak gelmez inşallahİskender Sacan braderiminde yazdigi gibi compact segmentte verimli bir makina lakin kısa oldugu icin cok sallı degil. Arkasına cok agir malzeme takmayın , simdi disk tiller ureten firmalarin cesitli sase kombinasyonlari cikti. Hafif tip olanlari tercih edin. Bizde azim marka agir sase var , 24 luk cekiste sorun yok ama aletin agirligi fazla olunca jant lara asiri baski yapiyor.
Sağol kardeşim allah razı olsunHayırlı olsun güle güle kullanın.
Konuyu amaci disina cikartmayayim ama İskender braderim ilave agirliklar olmadan armoniler ön tarafi kaldiyor mu?Diğer bir konuda foto paylaşmıştım yinede konu altında paylaşayım bir tane.gözden kaçmış olabilir.1140kg 20li 2500cm iş genişliği.56cm disk çapı.1140 kg toplam ağırlık. Kanaatimce 16 lı ufak gelir.18 li daha uygun.
Estağfurullah Aslında bu armani işi daha önemliKonuyu amaci disina cikartmayayim ama İskender braderim ilave agirliklar olmadan armoniler ön tarafi kaldiyor mu?