Mısırları damalama sulama yapıyorum. Şimdi her sıraya üre gübresi dökmesem de sadece damlama yazılacak sıraya döksem nasıl olur her sıraya 35 kilo dökecek şeklinde mi ayarliyim yoksa sadece damlama sıralarına 45-50 kilo dökecek şekilde mi ayarliyim sizce hangisi faydalı olur?
Gübre dökerken aynı anda damlama borusu yazıyoruz. Tekerlek Çizilerine damlama denk geliyor. Ortası boş kalıyor ve hiç sulanmiyor.oradaki gübre su görmüyor. Havaya uçma ihtimali de varmış sanırım ondan foruma soruyorum nasıl yapılırDamlama sıralarına denk getirebilirmisin o zaman süper olabilir
Gübre tankı almadım daha. Zaten Arası açılacak hem gübre döküyoruz hem damlama yazıyoruzBence uğraşma üreyi damlamayla ver.
O zaman gübreyi damlama sereceğin sıraya ayarlaman gerekli. Serilmeyen sıradaki gübre atıcıları aparatla kapatabilirsin.Gübre tankı almadım daha. Zaten Arası açılacak hem gübre döküyoruz hem damlama yazıyoruz
Peki bu damlama ile verilen gübrelerin ne kadara alıyorsunuz fiyatı nedirBen hiç düşünmedik araya atmayı tam birşey diyemeyeceğim
Yaptığım Stil ise çıkış sonrası ilk suyla 30 kg sonra damlamayla 2 seferde 50 şer kg vermek
Konya dönümü
Peki bu damlama ile verilen gübrelerin ne kadara alıyorsunuz fiyatı nedir
Sen damlama ile vermiyor musun üreyi. Damlama ile normal üre verince tıkıyormuş damlama deliklerini.Standart üre atıyorum ben daha küçük taneli alıyorum o kadar
Ama entec untec atanlarda var etrafımda
Sen damlama ile vermiyor musun üreyi. Damlama ile normal üre verince tıkıyormuş damlama deliklerini.
Gübreyi bir yerde eritipte mi gübre tankına koyuyorsunuz yoksa direk çuvalı gübre tankına mı boşaltıyorsunuz.4 senedir Mısır ekerim damlamalarım ilk sene aldıklarım hala normal üre ve şeker kullanırım sürekli
Gübreyi bir yerde eritipte mi gübre tankına koyuyorsunuz yoksa direk çuvalı gübre tankına mı boşaltıyorsunuz.
Eyvallah sağolasın. DeneyeceğimHiçbir eritme yapmadan direk tanka döküyoruz