Merdane çekmedim hayırlısı artık üzerimize düşeni yaptık
Hayırlısıyla cıkar inşallah.
Ekerken mibzer yığma yaptımı önüne çekirdek saplarını toplayıpda gözlerde tohum akışına engel olduysa.
Kaç kg tohum kullandınız?20 ve 22 ekimde ektiğimiz bazı buğdayları dolaştım bazıları çok güzel çıkış yapmış bazıları çok alacalı nasıl olacak bilmiyorum yağışlar geç geldi malum.
Ekli dosyayı görüntüle 32938Ekli dosyayı görüntüle 32939Ekli dosyayı görüntüle 32940Ekli dosyayı görüntüle 32941Ekli dosyayı görüntüle 32942Ekli dosyayı görüntüle 32943Ekli dosyayı görüntüle 32944
Alacalı çıkan parçalara ayçiçeği varken ara geçmedik ve otlanmıştı daha sonra yer hazırlığında adam olması için çok hazırladık tavı kaçırdık birazda ondan kaynaklanıyor.
Tam çıkış yaparmı tecrübeli arkadaşların yorumlarını alalım
Kaç kg tohum kullandınız?
Buğdayın cinsi nedir?20-22 arası kullandım
Buğdayın cinsi nedir?
20 ve 22 ekimde ektiğimiz bazı buğdayları dolaştım bazıları çok güzel çıkış yapmış bazıları çok alacalı nasıl olacak bilmiyorum yağışlar geç geldi malum.
Ekli dosyayı görüntüle 32938Ekli dosyayı görüntüle 32939Ekli dosyayı görüntüle 32940Ekli dosyayı görüntüle 32941Ekli dosyayı görüntüle 32942Ekli dosyayı görüntüle 32943Ekli dosyayı görüntüle 32944
Alacalı çıkan parçalara ayçiçeği varken ara geçmedik ve otlanmıştı daha sonra yer hazırlığında adam olması için çok hazırladık tavı kaçırdık birazda ondan kaynaklanıyor.
Tam çıkış yaparmı tecrübeli arkadaşların yorumlarını alalım
Gec ektin erdemim gec islerken tavi kacirmadin oyalanirken tavi kacirdin ayni uygulamalari keske 1 hafta once yapip ekseydin daha düzgün cikis yakalaycaktin ama dert etme duzelir
Buğdayı bilmemde fare şuan traktörün tesisatını yemekle meşkuller [emoji35]
Fare pastası kullan traktörünü ve tarlani koruHayda çokmu fare varpiyasada nasıl koruyacaz garajdaki motoru?