TeşekkürlerKolay gelsin
Sağol Şadan Abi, pulluk temizleme tarla içinde toprak daha iyi aksın diye arada temizliyoruz malum pulluklar toprak tutuyor ve her tarladan çıkışta temizliyoruz yollarda dökülmesin toprakKolay gelsin görkem sen bu işi biliyor [emoji1303] pulluk temizleme tarladan tarlaya alışkanlıkmı yoksa mozaik virüsümü var
Sağol Erdal AbiKolay gelsin görkem..güzel video olmuş..eline sağlık...
TeşekkürlerSürüm işçiliği kadar paylaşım işçiliği de mükemmel ��
Kolay gelsin abi
teşekkürlerkolay gelsin deutzlar göz kamaştırıyor.
Teşekkürler şuan daha yeni nadas yapıyor bizim buralar biz nisanın başında bitirdik nisan ayında parça parça yaptık sonbahardanda bayağı yer yapmıştık şuan inan çok rahatız işler sıkışmıyor
Teşekkürler
Teşekkür ederim İskender Abim yalnız son dediğini anlamadım kusura bakma
Video ben girdiğimde kesiti gorunmedi.dedim Gorkem im projecktsiz sunum yapmaz ikinciye girince çıktı izledim yine emek ve best of yapmışsın
Hayırlı olsun abi beni kesmez yalnız artık nasip diyelimGorkem nihayet bizimki de geldi bu gün teslim aldık canavar gibi darısı sana
TeşekkürlerHelal olsun on numara olmuş çok profesyonelce her Adam yapamaz
Birader az öte git kalite kokuyor yav.[emoji23]
Gorkem pullukta hangi vitesi kullaniyorsunDiğer fotoğraflar [emoji16]
takviye (kaplumbağa) 4. vites 17 gazla 7.2 hız civarı kullanıyoruz sen nereliydin Abi?Gorkem pullukta hangi vitesi kullaniyorsun
Eyvallah AbiGorkem güzel fotolar [emoji106] cekim ekini de profesyonel masallah [emoji4]
Helal olsun Görkem maşallah.
takviye (kaplumbağa) 4. vites 17 gazla 7.2 hız civarı kullanıyoruz sen nereliydin Abi?
Eyvallah Abi
Biz kalça sürecez peki tavsiyen nedir. 5 li 14 inç ünlü takacaz takviye tavşan vites 5 yer mi dersin [emoji848]