Herşeyden vazğeçerim dapdan asla biz herne kadar bu işin kitabında yazanları bilmesekde pratiğinde içindeyiz çok denemeler yaptım ama dap ğeç çözüldüğü için bitkiye ömrü boyunca fosforunu veriyor
Arkadaşım tebrik ederim açıkçası bu başarını kıskanmadım desem yalan olur fakat bizi ileriye götürecek şey tam da budur biz en iyi şartlarda 460 kg gördük mısırda da 2000 kg fakat bu yıl neredeyse hüsran yaşadık ayçiçeklerinde mantar oldu ve sulanan yerlerden 250 kuraklardan 320 kg biçtik mısırları da 2 kez dolu vurunca 1450 1500 kg larda kaldı benim de ayçiçeklerim 5582 idi keşke yolum oralara düşse de elini sıkıp bir çayını içebilsem [emoji106][emoji106][emoji122][emoji122]
1000 metre kare
Dediğim gibi dekara 40 taban gübresi bana biraz fazla geldi.En fazla 30 kg yeterli gelir.Kalan 10 kg yapacağınız masrafı daha uygun ürünlerle değerlendirirseniz daha fazla kar edersiniz.Herşeyden vazğeçerim dapdan asla biz herne kadar bu işin kitabında yazanları bilmesekde pratiğinde içindeyiz çok denemeler yaptım ama dap ğeç çözüldüğü için bitkiye ömrü boyunca fosforunu veriyor
Konyanın neresi acaba
Normal bi verim için fazla doğru ama dekara 610 kğ ayçiçeğini normal bir ğübrelemeyle kaldırmak çok zor sınırları zorlamak gerekDediğim gibi dekara 40 taban gübresi bana biraz fazla geldi.En fazla 30 kg yeterli gelir.Kalan 10 kg yapacağınız masrafı daha uygun ürünlerle değerlendirirseniz daha fazla kar edersiniz.
İskender ben 15 gün önce 44 yağı 2.440 a tüccar a sattım. Yağlı tohumlar 2 taksitte ödüyor dediler aslı varmı bilmiyorum açıkçası.arkadaşlar trakyada ayçiçek fiyatları nerelerde.tüccar veya fabrikalar
Harika verim. Helal olsun. Bizde gubreleme sorun degilde su olmayinca yazinda kurak gecti. Yoksa gubreden kaçmayacağım yeterki su olsun. 150 200 arasi verim normal der olduk.Normal bi verim için fazla doğru ama dekara 610 kğ ayçiçeğini normal bir ğübrelemeyle kaldırmak çok zor sınırları zorlamak gerek
İskender ben 15 gün önce 44 yağı 2.440 a tüccar a sattım. Yağlı tohumlar 2 taksitte ödüyor dediler aslı varmı bilmiyorum açıkçası.
köyümüzde tüccar ile görüştüm aralık 1 ine 2500 temiz para veririm dedi ama fiyat az gibi geldi.İskender ben 15 gün önce 44 yağı 2.440 a tüccar a sattım. Yağlı tohumlar 2 taksitte ödüyor dediler aslı varmı bilmiyorum açıkçası.
Bereketli olsun maşallah çok verim. Çok iddialı bir fotoğraf.
Banka 200.000 TL ye 32 gun için 4376 TL faiz veriyor hesabını sen yap arkadaşim.köyümüzde tüccar ile görüştüm aralık 1 ine 2500 temiz para veririm dedi ama fiyat az gibi geldi.