MODİFİYELİ CLAAS ARES 557 ATX - FULL NEON LED - JANT KAPAĞI MODİFİYELİ 2010...!!

Ynt: MODİFİYELİ CLAAS ARES 557 ATX - FULL NEON LED - JANT KAPAĞI MODİFİYELİ 2010...!!

abi siz naptınız ya claas süper olmuş ışıklar yakışmış jantlarda ayrı güzel olmuş

emeğine sağlık harika bir paylaşım olmuş

Ynt: MODİFİYELİ CLAAS ARES 557 ATX - FULL NEON LED - JANT KAPAĞI MODİFİYELİ 2010...!!

romorktaki kapaklar çok hoş olmuş ama traktördekini pek yakıştıramadım rengin tutmamasından ve amblemden dolayı...Ledler çok hoş dediğin gibi pek vakit alacak iş deil ama hoş görüntü sağlamış özellikle basamaktakiler....Farlarada 30,000k xenon takıcan onlardan pembe yanıcak ledlerle acayip şekil olurlar...Geçen yıl 8000k xenon takmıştım traktöre gece balya yaparken acayip güzel oluyordu yormuyordu gözleri Tabi traktörde pek uzun ömürlü olmadı o ayrı :) ( tazikli yıkamadan dolayı beyinleri bozuldu)

Paylaşım için tşkler. Acayip yakışıklı olmuş Jant kapağıda süper oturmuş elinize sağlık kardeşim.

Ağır abi link=topic=32083.msg334705#msg334705 date=1296679495' Alıntı:
Erkan bunun bağlantılarını nasıl yaptın her yer kablo olmuştur be

Biraz karışık oldu. Ama lisede bir senede olsa elektrik görmüşlüğüm var. Güzel bir tesisat döşedim...:D

Çok güzel olmuş gece güzel duruyor ama traktöre jant kapağı hoşuma gitmedi gibi. Traktör çamura giriyor sallaıyor sarsılıyor. Bizde 2 gün gider 3. gün kırılır