MOD ÇİZİMLERİ

Ynt: MOD ÇİZİMLERİ

güven kardeş sana bi sorum olacak mesela oyundaki 80 beygir ayarındaki herhangi bi traktörün (oyunun orjinal traktörü) lua dosyası üzerinde oynamalar yaparak veya direk onu kullanarak mod yapmaya çalışsak olmazmı

hasanerbakan42 link=topic=59772.msg654297#msg654297 date=1353960297' Alıntı:
Arkadaşlar güven kardeşimize bu kadar yüklenmeyelim biriniz çevirme ister biriniz yama ister güven çizer çizmesinede oyuna çevirecek varmı bakalım lua ya çeviren birisini araştırıp bulalım güven kardeşimizede yardım etmiş oluruz
yok kardeşim yüklenme değilde keşke tam profesyonel olsam bu konularda her türlü yardımcı olmaya çalışırım sıkıntı değil

Bumlover link=topic=59772.msg654562#msg654562 date=1354026705' Alıntı:
güven kardeş sana bi sorum olacak mesela oyundaki 80 beygir ayarındaki herhangi bi traktörün (oyunun orjinal traktörü) lua dosyası üzerinde oynamalar yaparak veya direk onu kullanarak mod yapmaya çalışsak olmazmı
kardeşim ben traktörleri oyuna yükledim 2011 de çalışıyor fakat bir kaç eksik var oyun şöyleki satın aldığımızda düzensiz oluyor mesala tekerler falan gömülüyo iki ileri geri yaptığında süzeliyo bir diğer sorunda camlar bende bembeyaz sanki yoklar gibi görünüyo bir diğer eksikte üst döner lambayı çalıştıramadım 2011 sorunlarına yazdım fakat kimse yardımcı olmadı bu konuları hallaedersem her türlü traktörü yapıp atarım şuan mesala tümosanları bir kaç değişiklik yapıp oyuna attım erkuntta aynı birde mf 3650 ve ls plus 90 yaptım onlarıda denedim oldular bir kaç şeyler öğrenmem lazım forumda bunları bilen arkadaşlar var yardımcı olmalarını bekliyorum mesala piskopat58 pointj ve ramco ve bir kaç diğer nicli arkadaşlar biliyor bu arkadaşlardan yardım bekliyorum

bilal tıraşçı link=topic=59772.msg654698#msg654698 date=1354042995' Alıntı:
güven sen daha cumartesi gecesi bu çizdiğin tümosanları falan koyacaktın bide new holland istekleri vardı yapmamışın
ne iş ?
bilal kardeş bu aralar vizelerim var zaman ayıramıyom pek cafeye gitmem gerek bunlar için hem bu emretme tavrınıda anlamadım tümosanlarda eğer okumuşsan yardım bekliyorum eksikler var onları halletmeden paylaşmak istemiyorum

guven link=topic=59772.msg654757#msg654757 date=1354046871' Alıntı:
bilal kardeş bu aralar vizelerim var zaman ayıramıyom pek cafeye gitmem gerek bunlar için hem bu emretme tavrınıda anlamadım tümosanlarda eğer okumuşsan yardım bekliyorum eksikler var onları halletmeden paylaşmak istemiyorum
[/quote
sen o gün hemen o akşam koyacağiım deyince bnde heveslenndim bi an bide onun siniri vardı o yüzden hem ben o yazdığımın yanıına gülücük koyacaktım unuttum. Orada tavır falan yapmadım sen rahat ol
:D

bilal tıraşçı link=topic=59772.msg655020#msg655020 date=1354122069' Alıntı:
guven link=topic=59772.msg654757#msg654757 date=1354046871' Alıntı:
[/quote
sen o gün hemen o akşam koyacağiım deyince bnde heveslenndim bi an bide onun siniri vardı o yüzden hem ben o yazdığımın yanıına gülücük koyacaktım unuttum. Orada tavır falan yapmadım sen rahat ol
:D

tamam yok değim gibi bu aralar sınavlarım var cafeye gitmeye pek vakit bulamıyorum en kısa zamanda hallederim inşallah

var traktörler ama cam mam yok birde düzensiz alırken ama hareket ettiğinde düzeliyo tam bitmeden paylaşmak istemiyom ama bir tae örnek gösterim mesala erkunt bu yalnız bu 2011 modu arkaaşlar lütfen bilenler yardımcı olsun 2011 sorunlar kısmına bir kaç soru başlığı altında yazdım ne yazıkki bilenler dahil bakıp çıkıyorlar yardımcı olmaya çalışmıyorlar sebeb nedir onuda anlamış değilim eğer mod yapmaksa alın bunları yapın kendi adınıza paylaşın çıtımı çıkarırsam şerefsiz olim ama yeterki yapın veya öğretin biz yapalım lütfen

http://www.dosya.tc/server24/XqkbgU/anhtt55_.rar.html

Bumlover link=topic=59772.msg656933#msg656933 date=1354460777' Alıntı:
BENDE BU TRAKTÖRDE HİÇBİR HATA YOK GÜVEN KARDEŞ SADECE CAMLAR GÖZÜKMÜYOR LASTİKLER ON NUMARA HİÇBİR SORUN YOK YANİ

nasıl yani hiç mi bi sorun yok mesala satın aldığında falan alla biri daha indirmiş onda sıkıntı var bu de bunu enesene buda 8195
http://www.dosya.tc/server24/cmBGW0/anhtt55_4x4.rar.html