mobil TRAKKULUP YARDIM

selamun alekum arkadaşlar güncel trakkulup yükledim nıkımi giriyorum şifreyı giriyorum telefondan ama giriş yap butonu yok nasıl oluyor sizlerde bi yardım edin

Bu sorun bazı telefonlarda oluşuyor. Çözümü için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz alanın altındaki boşluğa düğme varmış gibi dokunun. Düğmeyi bulana kadar sağa-sola-aşağı-yukarı dokununca girecektir. Sorunu gidermek için uğraşıyoruz ama her telefonda yapmıyor.

Bu sorun bazı telefonlarda oluşuyor. Çözümü için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz alanın altındaki boşluğa düğme varmış gibi dokunun. Düğmeyi bulana kadar sağa-sola-aşağı-yukarı dokununca girecektir. Sorunu gidermek için uğraşıyoruz ama her telefonda yapmıyor.
Abi ben yeni konu açamıyorum konu açmak için yeterli izniniz yok diyor neden acaba

Abi ben yeni konu açamıyorum konu açmak için yeterli izniniz yok diyor neden acaba
Konuyu açmak için genel bir bölüm seçiyorsanız açılmaz. Alt bölüm seçmelisiniz. Mesela Erkunt bölümüne konu açamazsınız. Erkunt'un alt başlıkları olan fotoğraflar, videolar veya teknik bilgiler gibi bölümlerin içine konu açmalısınız.