Masallah allah esirgesin. Yağmurlama ile zor olmuyor mu sulamak. Boruları toplamak baya bir is mısır içinde
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolasın.ona göre ölçüp tr ektim 2 sıra dizili hiç ellemiyorum.bir seferde 5 dönüm yer suluyo.birkerde bitiyo.tarlanın heryerini ekseydim o zaman değişim olcaktı.bana bu kadar yetiyo.Masallah allah esirgesin. Yağmurlama ile zor olmuyor mu sulamak. Boruları toplamak baya bir is mısır içinde
Önceki yıl kurt böcek yemesini mısırın çeşidinden şüphe etmiştin, yine 7211 mi? Yada çeşit ile alakası yok mu?Bu senede böyle 35 40 günlük .yine 2 kez yaprak kutları yiyodu yaprakları mecbur ilaçladık.Ekli dosyayı görüntüle 40371Ekli dosyayı görüntüle 40372Ekli dosyayı görüntüle 40373Ekli dosyayı görüntüle 40374Ekli dosyayı görüntüle 40375
Mısır biçerken bicerdovere sap parçalayıcı takmanın kanuni zorunluğu var mı? Keşke isteğe göre taksalar, ben toz gibi olsun istiyorum.https://www.agritechnica.com/en/innovation-award/gold-and-silver/
Kemper, yeni bir donatı geliştirmiş.Sap kancası.
Kurttan korunmak için mısır sapının tamamının parçalanması gerekiyor.
Mısır kurdu yaklaşık 15 yıl önce Almanya çapında yayılmış olduğundan, ülkedeki silaj mısır ürünlerinin en meşhur zararlısı haline gelmiştir. Kuluçka kabuğu iyi gelişmediği için verim ve kalitede kayıplara neden olur ve daha sonra aşağıdaki buğday ekinine yayılabilir Fusaria ile enfekte olurlar. Zararlılarla mücadelenin en önemli yöntemlerinden biri, kimyasal ve biyolojik seçeneklerle birlikte, mısır kabuğunu iyice parçalamak ve ürünü hasat ettikten hemen sonra kesmektir. Kemper Sap kancası(anız parçalayıcı bıçağı), mısır başlığının ayrılmaz bir parçasını oluşturan ilk anız parçacığı tahrip edici teknolojidir. Piyasadaki tek bulaşıcı makine, forager(toplayıcı) veya traktör ve treyler tarafından sürülmeden önce tüm anızları yok eder. Kabarcıkların genellikle yaklaşık% 30'u bozulmadan kalır ve içinde mısır ekmeği kışlarken yüksek oranda tahribatsız olur. Anız, onlara cennet teklif ederek ertesi yıl tekrar bölgeye sarsar. Mısır delici kurdu baharda kabarcıklar halinde yavruluyor ve gübre bundan sonra yeni ürüne saldıracaktır. Üst kısım başlıkta bütünleşmiş, nispeten hafif ve nispeten düşük güç girişi gereksinimine sahip. Bu, yasal karayolu taşımacılığı için herhangi bir ek sınırlama uygulanmadığı anlamına gelir. Kemper Anız bıçağı, kullanıcılar, üretkenlikleri ve çevre için büyük fayda sağlayan teknik bir çözümdür.
Yine aynı tohum dekalp 7211.seneye yokmuş bu tohum çok bereketli bir çeşit ben slaj yapıyorumÖnceki yıl kurt böcek yemesini mısırın çeşidinden şüphe etmiştin, yine 7211 mi? Yada çeşit ile alakası yok mu?