MISIR KOCANI TOPLAMA MAKİNASI HAŞLAMALIK MISIR VE KURU FASULYE TARLASI

Ynt: MISIR KOCANI TOPLAMA MAKİNASI HAŞLAMALIK MISIR VE KURU FASULYE TARLASI

doganbey1 link=topic=46166.msg436821#msg436821 date=1314108780' Alıntı:
:D çevirin etrafını salın inekleri. bir günde tertemiz yaparlar. eline sağlık Seyit abi
parasını öde inekler yesin sorun degil :D yorum icin tşk

Bereketli olsun toprağım,sitede ilk, bende ilk defa görüyorum koçanlık haşlamalık mısır ve makinasını ,fasülyende güzele benziyor bereketli olur İNŞALLAH paylaşım için tşk.

hacimmet link=topic=46166.msg436961#msg436961 date=1314133900' Alıntı:
Bereketli olsun toprağım,sitede ilk, bende ilk defa görüyorum koçanlık haşlamalık mısır ve makinasını ,fasülyende güzele benziyor bereketli olur İNŞALLAH paylaşım için tşk.
saol topram fasulye şükür güzel gidiyor

dolcevita link=topic=46166.msg436444#msg436444 date=1314020380' Alıntı:
uzun zamandır yeni paylaşımlar yapmıyordum şimdi yaptım umarım begenirsiniz mısır eniştenin antalya da bi şirkete sattı hem turşuluk hemde haşlamalık mısır kuru fasulye de benim
güzel paylaşım makinenin markası ve fiyatı nedir? bir de tohumluk mısırlar için kuru mısırlarıda toplayabiliyormu bu makine?

yusufkadir link=topic=46166.msg446204#msg446204 date=1316621808' Alıntı:
güzel paylaşım makinenin markası ve fiyatı nedir? bir de tohumluk mısırlar için kuru mısırlarıda toplayabiliyormu bu makine?
makina hollanda dan geldi fiyatını unuttum evet toplar kuru ve şeker mısırlarını toplar yorum icin tşk

merhaba seyit kardeş.iletilerini yeni gördüm.ben eskişehirdeyim.konservelik mısır ekiyoruz.bize de bu makinadan lazım.yardımcı olabilirmisin,fikir verebilirmisin?

michiganense link=topic=46166.msg653525#msg653525 date=1353795541' Alıntı:
merhaba seyit kardeş.iletilerini yeni gördüm.ben eskişehirdeyim.konservelik mısır ekiyoruz.bize de bu makinadan lazım.yardımcı olabilirmisin,fikir verebilirmisin?
Bu konuda kaybolu gider iletin, sen en iyisi Seyit e özel PM gönder, ilk online olduğunda görecektir.

michiganense link=topic=46166.msg653525#msg653525 date=1353795541' Alıntı:
yeni gördüm makina hakkında hic bilgim yok yanlız arka kasası saniyede yaptılar makina hollandadan geldi adını nedir bilmiyorum