Mısır kurudu ya donsa da kar da yağsa gene sıkıntı olmaz. Römorklar öndeki kırmızı 17 tonluk arkadaki üçü 15 tonluk en sondaki 10 tonlukBereketli olsun mısıra soğuk vurmuyor mu? Römorklarda kamyon kasası kadar var sanırım.
Mısır kurudu ya donsa da kar da yağsa gene sıkıntı olmaz. Römorklar öndeki kırmızı 17 tonluk arkadaki üçü 15 tonluk en sondaki 10 tonlukBereketli olsun mısıra soğuk vurmuyor mu? Römorklarda kamyon kasası kadar var sanırım.
Fiyat kaçtan?Bunlar geçci son mısırlar 16-17 nem ile sattık.
Bereketli olsun mısıra soğuk vurmuyor mu? Römorklarda kamyon kasası kadar var sanırım.
Konya Şeker Birinci Yem' e verdik 16 nem 875 tlFiyat kaçtan?
Allah razı olsun en geç kasım ortalarına mısır biter bizim buralarda.Allah bereketini artırsın.Koçan yere doğru eğilirse su almaz, Şubat sonuna kadar biçilebilir, Mardin'de eski yıllarda Şubat ayında biçim yapıldı.
Yazıktır, günahtır. Bu fiyatlar geçen yıldan hallice. Gübreye, mazota gelen zamlar en az %40 . Fiyat 1 lira olması lazimdiKonya Şeker Birinci Yem' e verdik 16 nem 875 tl
Aynen yazmaktan konuşmaktan usandık. Elimizi açıp dua ediyoruz başka yapacak bir şey yok. Bizim Allah tan ve topraktan başka dostumuz yok. Şükür halimize , bir gün bizim de yüzümüz güler inşAllah...Yazıktır, günahtır. Bu fiyatlar geçen yıldan hallice. Gübreye, mazota gelen zamlar en az %40 . Fiyat 1 lira olması lazimdi
Bende konyaliyim biliyorum.Turkiyenin her yerinden çiftçi olduğu için onların bilgilenmesi için yazdımAklımız erdi ereli konyalıya dönüm 2.5 dekar hesabımız ona yatkın olunca ağız alışkanlığı öyle diyoruz. En yüksek rakamı baz alırsak 1 dekarda 2 tonu geçiyor ortalama dekarda 1.6 ton civarlarında verim alıyoruz.
Ah şu borçlar olmasa hep vadeli vereceğiz amma işte halimiz ortada...Ben Eylül sonu biçtim Pioner marka 2019 Mart vadeli 1200 TL den verdim
Tarıma bir sistem , bir üretim politikası getirilmesi lazım...Maşallah bereketli olsun geçen hafta derdirdim nem 15 .5 - 920 ye verdim. Bugün 880 ne alıyor ekimin ortalarında derdirdigim mısırı 1050 vermistim. Bu işte hiç istikrar yok Allah sonumuzu hayır getirsin
Aynen ilk piyasa açıldığında 20 nem ile satsak bu günden daha karlıydık[emoji1]15 nem 903 den verdim ben ortalama böyle fiyatlar hem
Yozgat biraz daha nemli diye biliyorum dane mısırın nemi düşer mi ki sizin oralardaMaşallah verimlere bak ne güzel bizde de sulu tarlalar var ama yozgatta tanelik mısırı biçecek biçer bulamadığımızdan ekemiyoruz hep silajlık oluyor burada
Aynen [emoji3] nasip artık rabbim bereket versin inşallahAynen ilk piyasa açıldığında 20 nem ile satsak bu günden daha karlıydık[emoji1]
Yozgat biraz daha nemli diye biliyorum dane mısırın nemi düşer mi ki sizin oralarda
Ah şu borçlar olmasa hep vadeli vereceğiz amma işte halimiz ortada...
Allah razı olsun cümlemizin Allah yardımcısı olsun.Fahrettin Allah yardımcınız olsun kardeşim Ben ek is olarak. VE hobi amacli yaptıgım icin benim icin fark etmiyor