Mini tiller almayı düşünüyoruz aklımda orhay tarımınkiler var başka önerebileceğiniz marka var mı? Tek şase olsun istiyoruz onun için 29ludan yukarı yok diye biliyorum traktörler 107 ve 120 HP ikisinden birinde kullanıcaz ufak gelir mi?
Mini tiller almayı düşünüyoruz aklımda orhay tarımınkiler var başka önerebileceğiniz marka var mı? Tek şase olsun istiyoruz onun için 29ludan yukarı yok diye biliyorum traktörler 107 ve 120 HP ikisinden birinde kullanıcaz ufak gelir mi?
Traktorunuzun markasinada bagli bence ama ideladir orhayin ayaklar zaten 12 cm aralikli oldugi icin 29 alirsaniz 35 li mini tillerin goturdugu genislikte yer goturecektir yolda gitmesi problem ise katlamali 31 li alabilirsiniz ben 2 tane kullaniyorum orhaydan memnunim cok saglam makine
Hangi marka alsın bu gariban Ethem söyle bakalım az pahalı olsun ömürlük olsun
Ne alcak tumoaan alsin baksin rahatina senin gibi kardesim
Geçen yıl orhay tarımdan 27 li pistonlu merdaneli almıştım.Çok memnun kaldım .malzeme kaliteli ve piston sayesinde merdane üzerine kalkıyor elini sürmeden ayar yapabiliyorsun.
Kısa da bir video var
https://youtu.be/LSQmLOfsR2c
Bendede 8095 var 25li minitiller var rahat gidiyor fazla zorlanmadan. Eylül ayında 9.500 liraydi fiyati orhay tarimda.Maşallah orhay aklıma yattı. Motorunuz td95 mi? Bende tümosan 8095 var kaçlı alayım 25 mi 27 mi
Traktorunuzun markasinada bagli bence ama ideladir orhayin ayaklar zaten 12 cm aralikli oldugi icin 29 alirsaniz 35 li mini tillerin goturdugu genislikte yer goturecektir yolda gitmesi problem ise katlamali 31 li alabilirsiniz ben 2 tane kullaniyorum orhaydan memnunim cok saglam makine
Maşallah orhay aklıma yattı. Motorunuz td95 mi? Bende tümosan 8095 var kaçlı alayım 25 mi 27 mi
Kolay gelsin , çok otlu yerde toplama yapıyor mu bu aletler?Be de 41 li dosemenler var 110 erkunt 2. Vitesle problemsiz cekiyorEkli dosyayı görüntüle 32995Ekli dosyayı görüntüle 32996
Sagol tesekkurler yani çok otlu yerde kullanmadım ama Aysan a göre bence daha iyi olacağını düşünüyorumKolay gelsin , çok otlu yerde toplama yapıyor mu bu aletler?