Bugun bizde aldik mibzer 12 bin tl ye sifira yakinmis ben hastayim gidemddim
Bol bereketli işlerde kullanman dileği ile..
Bugun bizde aldik mibzer 12 bin tl ye sifira yakinmis ben hastayim gidemddim
Konuyu açtığımda 19-20 binlirakik disktiller şuan 25 bin. 17-18binliralık kurt mibzer 22 binlira olmus 4 ayda 5 bin zam[emoji848][emoji848][emoji848]
Bu ikisinden birini alicaz hayirlisiyla kullanan varmi acaba?Ekli dosyayı görüntüle 31282Ekli dosyayı görüntüle 31283
Hayırlısı olsun ikiside çok güzel yalnız iz bırakma tertibatı mutlaka olsun ilaç gübre işi çok rahat oluyor.15 bin ikiside
Var ikisindede iz birakma kanola mikro gubre falanHayırlısı olsun ikiside çok güzel yalnız iz bırakma tertibatı mutlaka olsun ilaç gübre işi çok rahat oluyor.
Kanola ekecekseniz irtem ve kurt marka bakmanizi tavsiye ederim.Var ikisindede iz birakma kanola mikro gubre falan
Bu sene biz de yeniledik mibzri. Daha ekim yapmadık fakat köyümüzde 6-7 tane bu makinadan var ve çok memnunlar. Kurt ve irtemde olan her özellik bu makinede mevcut .fiyat olarak da ben yaklaşık 2 ay önce 14 bine anlaştım. Ekli dosyayı görüntüle 31290Ekli dosyayı görüntüle 31291Ekli dosyayı görüntüle 31292
Evet cok güzel tesekkur ederimBu sene biz de yeniledik mibzri. Daha ekim yapmadık fakat köyümüzde 6-7 tane bu makinadan var ve çok memnunlar. Kurt ve irtemde olan her özellik bu makinede mevcut .fiyat olarak da ben yaklaşık 2 ay önce 14 bine anlaştım. Ekli dosyayı görüntüle 31290Ekli dosyayı görüntüle 31291Ekli dosyayı görüntüle 31292
Biz de 6 yıldan beri Ceylan kullanıyoruz, gayet iyi, memnunuz. Tavsiye ederim.
Uzunköprü nun hangi köyü?
Bıldır köy .siz ?
Trakyada baltali yayli ayak olucak bu yuzden cevremizde iyi firmalar var maddi konuda sikinti yoksa kesinlikle irtem bunu takiben kurt ,altinay,gungor olur daha dusuk butce olursa durmazlar olurİyi gunler. Tümosan 8095 traktörüm var. Bu yıl buğday mibzeri ve diskaro veya disk tiller almayı düşünüyorum. Yardım ve onerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bu da bizimkisi bu sene gorucez maharetini Ekli dosyayı görüntüle 31355İyi gunler. Tümosan 8095 traktörüm var. Bu yıl buğday mibzeri ve diskaro veya disk tiller almayı düşünüyorum. Yardım ve onerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.