MFLER GERÇEKTENDE PATİNAJ MOTORUMU?

Ynt: MFLER GERÇEKTENDE PATİNAJ MOTORUMU?

sami ÖZKAN link=topic=23970.msg240563#msg240563 date=1263070630' Alıntı:
yüklü ellerin çıktığı yere sen çıkamazsın aleme rezil olursun hepsi O
Aynen :D
bizm köyde adam bir haftalık 266 gold tek çekeri ormanda enter 444 çıktı yerden çıkamadı die gitti 266 çift çekerini aldı :D

walla bilemem ben heM MASSEY Kullancısıyım hemde newholland 255 ep var 2001 model çıkmacam demez öle patiye kaçmaz. . . kendısını koparIr GENE ÇIKAR. . .

nh__mf link=topic=23970.msg241051#msg241051 date=1263230365' Alıntı:
mf 398 var bizde ama patanaj salmıyor fazla mf 285 koyuyor amma
398 in adı yeter bea! face book ta izlemiştm arkasında 6 tane pancar 4 tekerli romorkla tek çeker haliyle tasır tasır gitmişti,her motorun harcı deil hemde tek çeker,4 tekerlekli romork 6 tane hepsi pancar yüklü!

özkan723 senin zengin olabılırsın senın traktörün ceksınde krılırsa kırılsın ama bir Türk çiftci için durumlar boyle degıl her yıl 15 milyar bi traktöre harcayaymaz bunuda göz önünde tutmak lazım degılmı ?

benbekirya link=topic=23970.msg241364#msg241364 date=1263332999' Alıntı:
özkan723 senin zengin olabılırsın senın traktörün ceksınde krılırsa kırılsın ama bir Türk çiftci için durumlar boyle degıl her yıl 15 milyar bi traktöre harcayaymaz bunuda göz önünde tutmak lazım degılmı ?
15 milyarmı? 1 akis aldm birde kovan aldm 640 a 340 tl werdim işçiliğide içnde?
sn ekmek teknesine bakmsn oda sana bakmaz!
Bn kışn iş yapamadktn sona tarlamı düzgün süremedikçe ne kazanacğm!biz geçen sene tarlaları bölüştük amcamda başak 2043 war inanrmsn werim nerdeyse %30 düştü.biz her sene buğdayı ordan romorku fullerkn o romork boş kaldı!

akgun kardesım 255 ep yı ovup duruyosun bende 255t var 4 yıldır kullanıyorum gecende 255ep yle cıft yaptımaynı pullukla valaa 255t daha ıyı yada ban ole geldı cok super bı traktor deıl yanı 255ep

mf lerin yeni büyük traktörleri güzel bide 398 biraz iyi diğerleri hiç güzel değil bana 1 kere nasıp oldu tek çeker 285 le buğday yüklü arabayla bayır aşağı inmek traktör başladı bayır aşağı yollanmaya fren filan fayda etmiyo öyle fiat 70 56 tı da kullandım fiat ta hiç öyle bişey yok yüklü arabayla çok rahat gidersinbayır aşağı

MF tarlada patınaj ypmasının sebebı uygun ekıpman kullanılmamasından olur ya kucuk ekıpman takılmıstır motoru kasar yada buyuk ekıpman takılmıstır kendıne zarar vermemek ıcın patıye kacar kumda patı atar camurda atar her motor ıcın gecerlıdır bunlar mesela ben 285s 4 14 patınaj attıgını hıc gormedım ama 3 14 sureklı patınaj ceker yan egımlı yerlerde cekr o zaman tek fren kullanarak sorun gıder romorkta patınaj cekerse ver hıdrolıge banamısın demez soker cıkarır yokus asagıya ınerken 4 tekerleklıde salıyorsa ver hıdrolıge acıkta frenlerı yokla saplanır kalır tabıkı alt cekıde orta cekıye takarsan kızaklar gıder yanı mf patınaj cekıp -cektırmemek tamamen kullanıcısına baglıdır

bu sitede uzun yıllardır MF kullanan abilerimiz var.onlar varken bize laf söylemek düşmez ama gözlemlediklerim kadarıyla MF kullanan insanlardan duyduğum kadarıyla düşüncelerimi söyleyeyim.
MF 20-25 sene motor korur.arka dağıtmaz sebebi motor zorlanmaya geldiği zaman arka hafifliğinden dolayı direk patinaja kaçar.20-25 senede MF kullanan adam en aşağı 150 dnm yer işlese 7-8 çift lastik değiştirir.motor yaptırmaya kalksa lastik parasından az öder:D

doganbey1 link=topic=23970.msg263178#msg263178 date=1269187599' Alıntı:
bu sitede uzun yıllardır MF kullanan abilerimiz var.onlar varken bize laf söylemek düşmez ama gözlemlediklerim kadarıyla MF kullanan insanlardan duyduğum kadarıyla düşüncelerimi söyleyeyim.
MF 20-25 sene motor korur.arka dağıtmaz sebebi motor zorlanmaya geldiği zaman arka hafifliğinden dolayı direk patinaja kaçar.20-25 senede MF kullanan adam en aşağı 150 dnm yer işlese 7-8 çift lastik değiştirir.motor yaptırmaya kalksa lastik parasından az öder:D

:) yanlız yerli üretim hiç bi mf 20-25 sene dayanamaz gibi geliyor bana.. geneliikle 15 yılda reklefeye giriyor.. :)