mf3085 mi mf 288g mi yoksa td85d mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: mf3085 mi mf 288g mi yoksa td85d mi

salih link=topic=11450.msg116742#msg116742 date=1229901576' Alıntı:
dige boş konuşmakla olmaz bu işler.Zorda kalınca NH çılar toplanmış bilmem ne.Kardeşim koy şu teknik özellikleri de neyin ne olduğu çıksın ortaya.Adige MF siteside mi çökmüş yoksa?

;D ;D ;D ;D batınca tası taragı neti falan toplams gıtmıslerde motorları toplamayı unnutmuslar heralde teknık tabloyu hala beklıyoruz kız-*sw kız-*sw
SALİH TABLO YOKKİ KARSIDA MUHATTABI BİLE YOK WEB SİTESİDE YOK.....:D :D :D

KoCa YöRüK link=topic=11450.msg116831#msg116831 date=1229931969' Alıntı:
ABİ CUMARTESİ GÜNÜ TD85 İN ARKASINDA LOW WARDI......Bİ ARKDAŞTA DEDİ HİDROLİK KACIRIYOMU DİYE BENDE YOK DEDİM HADİ LEN DEDİ SORA LOW UN ÜSTÜNE CIKTI BAŞLADI HOPLAMAYA (ARKADAŞ 110 KG)HOPLUYO HOPLUYO BİRİ DAHA CIKTI HOPLUYO 2SİDE ARTIK MOTORUN ÖNÜ KAKACAK O DERECE HOPLUYOLAR.....SORA TERLEDİLER İNDİLER BANA CALISTR BAKİM DEDİLER HİDROLİK KALKACAKMI.....CALISTRDIM HİDROLİK DE HİÇ OYNAMA YOK....HAYRET ETTİLER GERCEKTEN GÜZEL HİDROLİ WAR DEDİLER AMA MF DE NASIL BİZDE 3 TANE MF WAR 398 3085 266G HELEDE 3085 ARKADA AĞR BİŞE OLSUN KONTAĞI KAPATMANLA HİDROLİĞİN İNMESİ BİR OLYO NERDEYSE...AMA GELDE mf CİLERE ANLAT BUNU..

haklısın akgül bunların her kez canlı saidi bunu mf ciside bilir nh çısıda ama bu arkadaşların motorlar dünyada tek özel üretim herhalde onlarda yok bu gibi problemler özel onlar özel

biride çıkmış oradan ben çok motor kullandım onu gördüm bunu gördüm, ne kullandın be koçum sen nh kullanmadığın ap açık ortada nerde bi mf ci varsa kullansın 6 ay nh senesine bakıyorum göndermiş mfyi mf tarih olmuş adam diyoki kardeşim ne cevherler varmışta boşu boşuna mazotçunun kkör kızını almaya çalışıyormuşum diyor :)::::::::::::::)))))) anlayan anlar bilader...

KoCa YöRüK link=topic=11450.msg116834#msg116834 date=1229932268' Alıntı:
NEYSE ARGO FALAN KÜFÜR OLMASN.....YOKSA ACAR ABİNİN KONUSU KİLİTLENECEK GENE.....ABİ ANKET ACSAYDIN YA
ya akgül anket açmak için açtım konuyu ama gördümki açamamışım öğrencez cnm yavaş yavaş şimdi buldum nasın olduğunu ama iş işten geçti

KENDİNE GÜVENEN MF CİLERRRRRRRRRRRRRRRR

TEKNİK TABLOYU GÖNDERMEZSENİZ NH IN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETMİŞ SAYILACAKSINIZ (ki zaten öyle de boşver)

teknik tablolarınız gelmezse sizlerden bir tek yorum dahi istemiyorum ya tobloyu verin tartışalım bilgilenelim yada terkedin bu anketi çünki kavga etmeye saçma sapan sözlerle uğraşmaya benim vaktim yok

hani sizde kanıtta yok video resim vb.

acar link=topic=11450.msg116835#msg116835 date=1229933096' Alıntı:
haklısın akgül bunların her kez canlı saidi bunu mf ciside bilir nh çısıda ama bu arkadaşların motorlar dünyada tek özel üretim herhalde onlarda yok bu gibi problemler özel onlar özel

biride çıkmış oradan ben çok motor kullandım onu gördüm bunu gördüm, ne kullandın be koçum sen nh kullanmadığın ap açık ortada nerde bi mf ci varsa kullansın 6 ay nh senesine bakıyorum göndermiş mfyi mf tarih olmuş adam diyoki kardeşim ne cevherler varmışta boşu boşuna mazotçunun kkör kızını almaya çalışıyormuşum diyor :)::::::::::::::)))))) anlayan anlar bilader...
anlayana sivrisinek saz...anlamayana davul zurna az....:D

acar link=topic=11450.msg116837#msg116837 date=1229934123' Alıntı:
ya akgül anket açmak için açtım konuyu ama gördümki açamamışım öğrencez cnm yavaş yavaş şimdi buldum nasın olduğunu ama iş işten geçti
nyse zaten belli.....NH mfden önde...

Arkadaşlar bu sorunun cevabı bulunmaz NNHci MFyi, MFci NHyi kötüler ama aslen aralarında hatrı sayılır bi fark yoktur... ne kalite farkı, ne performans nede yakıt farkı...
anlattığınız kadar bizim burda ne NH nede MF bu kadar arıza yapmıyor nede okadar yakıt farkı yok...
bugüne kadar NH MF sorusu çözülememiş, bu yorumların birçoğu sadece sitede vakit geçirmek için yapılmış yorumlardır...
bence markalar sadece eleştirilmemeli, sadece eksiklerini yazmak yeterli olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...