mf165 e çeki demiri

değerli üstatlarım yanlışm varsa özürdilerim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 165, mf traktörüm var çeki demirine çevireceğim 2.el araştırıyorum yanlız hangi tür çeki benim motora uyar bimiyorum mesela 240mf nin ki uyarmı önerilerinizi bekliyorum saygılar

değerli üstatlarım yanlışm varsa özürdilerim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 165, mf traktörüm var çeki demirine çevireceğim 2.el araştırıyorum yanlız hangi tür çeki benim motora uyar bimiyorum mesela 240mf nin ki uyarmı önerilerinizi bekliyorum saygılar
240/265 hepsi uyar 2 tekerlekli römork u kanca değilde çeki demirinde kullanacaksanız orijinal bulun.

• Beğen
Tepkiler: ali.71
evet iki tekerlekli römorkum var T demir dedikleri kancadan var sök tak uğraşmak istemiyorum çekiye çevireceğim orjinal olduğunu nasl anlayabilirim birde çekiler sadece defransiyelin altna 4 vida ilemi bağlanıyor yani soru olurmu kopma felan
Orijinal bulursan kopan görmedim henüz ama römork devrilme durumlarında çeki demiri e takmak tehlikeli. Engebeli araziniz varsa hiç degistirmeyin.Malzeme İnce olmasın.

Bizim Malatya'da hep 2 tekerli Römork kullandıkları için çeki demiri yoktur. Bence de bu sistem devam edin. Size önerim T demir yerine yan kollara takılan zincir veya kalın demir alın takın daha pratik olur.
Bu videoyu izlerseniz dediğimi anlarsınız

• Beğen
Tepkiler: Yenikentli123
benim asıl sorunum üst bağlantı noktasının bi tanesini kırdık kaynattrdm tekrar ama korkuyorum bidaha kırılacak diye moralim alt üst oldu römorku araziden çok şehir içinde piyasada kullanırm diye düşünyorum