240/265 hepsi uyar 2 tekerlekli römork u kanca değilde çeki demirinde kullanacaksanız orijinal bulun.değerli üstatlarım yanlışm varsa özürdilerim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 165, mf traktörüm var çeki demirine çevireceğim 2.el araştırıyorum yanlız hangi tür çeki benim motora uyar bimiyorum mesela 240mf nin ki uyarmı önerilerinizi bekliyorum saygılar
evet iki tekerlekli römorkum var T demir dedikleri kancadan var sök tak uğraşmak istemiyorum çekiye çevireceğim orjinal olduğunu nasl anlayabilirim birde çekiler sadece defransiyelin altna 4 vida ilemi bağlanıyor yani soru olurmu kopma felan240/265 hepsi uyar 2 tekerlekli römork u kanca değilde çeki demirinde kullanacaksanız orijinal bulun.
Orijinal bulursan kopan görmedim henüz ama römork devrilme durumlarında çeki demiri e takmak tehlikeli. Engebeli araziniz varsa hiç degistirmeyin.Malzeme İnce olmasın.evet iki tekerlekli römorkum var T demir dedikleri kancadan var sök tak uğraşmak istemiyorum çekiye çevireceğim orjinal olduğunu nasl anlayabilirim birde çekiler sadece defransiyelin altna 4 vida ilemi bağlanıyor yani soru olurmu kopma felan