MF tümo çekşmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: MF tümo çekşmesi

KoCa YöRüK link=topic=11588.msg117971#msg117971 date=1230033649' Alıntı:
ARKADAŞLAR BURDA TÜMO CEKMİŞ OLABİLİR......çünki 398 lerin arkası hafif bende war az hızlı git arkanda cok ağr bi ekipman olmasın cukurdan gecince arkasnı atyo dewrilecek gbi olyo.....ama güzel motor hakkını yemeyelim...tesviye ederken 3085 16 18 gaz weriyo badanj atyo 398 13 14 gazla cok badanaj atmadan kovayı dolduryo....ama TD85 4*4 de 13 gazla badanaj bile atmyo sadece iz ypıo
gececen onları yörük td yı bılmıyoruz bız demi :D 3085 ara gazından ıkı tane td 85 attırır onuda yıy bılırsın sen

salih link=topic=11588.msg117973#msg117973 date=1230034413' Alıntı:
adige senn 288 in ileri geri levyesinin fotolarını atsana siteye... :) :)

;D ;D ;D ;D
bu vıdeoların sahıbı yabancı dııl arkadaslar ben tanıyorum :) kendısının dedıgı 80-66 ıle 398 ı balamıslar 80-66 tık dedırtmeden almıs gıtmıs :)
ama sunu soyleyeyım 398 bence mf nın en ıyı traktoru ama acayıp sarsıntısı var
ya sızınkıler ıntercoll dıye bıse var mı gercı sızınkıler nh nhde ne gezer intercoll

masseyci_adige link=topic=11588.msg118152#msg118152 date=1230049365' Alıntı:
ya sızınkıler ıntercoll dıye bıse var mı gercı sızınkıler nh nhde ne gezer intercoll
puhahahahaha adama bak yaaaa hahahahah intercool diyo sen ne anlarsın intercooldan
şu traktörune bak ustune bide koruyucu bezmi ney o ondan koymuşun traktorunun rengimi soluyo ne o haha bak biz hiç koymuyoruz relaxxx

atacankocer23 link=topic=11588.msg118014#msg118014 date=1230039191' Alıntı:
senin gibi mahlukatlarla uğraşamam o çok açılan ve her açıldığındada saçmalıktan başka birşey çıkmayan çeneni biraz kapatsan kendi sıhhatin için iyi olur ayrıca toplumumuzda böyle dengesi bozulmuş ne dediğini bilmeyenlere söylenen bir lafı bende sana söylemek istiyorum oda şu ' ' akıllı ol ' '

sen mi vereceksin bana aklı koçum siz kafayı yemissiniz mf ile rüyanda da mf ile mi uyuyorsun çenemizi gereksiz yere açmayı sizden öğrendik biz kısasa kısas...................................................

nası bı oyun o ya daktıgınız motor yuz beygır motor omotor elfırenını cekse cekemez tumosan
ya ole bı oyunmuolur oıkısı denk bıle deyıl gıdın bılmıyenlerı kandırın oldumu hemserım tumosan cekıyo demek 398 ı vay yavru vay kaca anlastınız soforle

masseyci_adige link=topic=11588.msg118146#msg118146 date=1230049050' Alıntı:
gececen onları yörük td yı bılmıyoruz bız demi :D 3085 ara gazından ıkı tane td 85 attırır onuda yıy bılırsın sen
ya adige sen anlamıyırsun harbiden akgüle söylediğine bak o adam mf yi bilmiyormu senden daha iyi bildiği kesin çünkü adamda zaten 3085 var adamdan dahamı iyi bileceksin motorunu td85 daha iyi işte adam kendi azıyla söylüyo sana ne oluyooooooooo

masseyci_adige link=topic=11588.msg118148#msg118148 date=1230049232' Alıntı:
levye degıl asaletlı resmını atarım gozlerın motor gorur.levyede ne onun bucugu olmaz :D.LEVYE OLUNCA BENDEN FAZLAMI İŞ GORCEN.:d

2008 model motorda levye yok bende 92 de 8066 ta vardı be

hangi çağdasın??????????????????

senin motorunda buçuk motor zaten 288buçuk golddddd

muuuu ha ha ha ha ha ha ha ha

acar link=topic=11588.msg118177#msg118177 date=1230050568' Alıntı:
2008 model motorda levye yok bende 92 de 8066 ta vardı be

hangi çağdasın??????????????????

senin motorunda buçuk motor zaten 288buçuk golddddd

muuuu ha ha ha ha ha ha ha ha
acar td nın her yanı sus goz boyaması gelınlık kız gıbı durcak tarlada baska ne olur.bucuklu 288 cıkmasın td nın tpesını sonra td nasıl motor ıyı bılıyoruz petrolun varsa ıyı dır fazla batmaz sana yakıt ıcabı yanı yanlıs anlama

acar link=topic=11588.msg118173#msg118173 date=1230050394' Alıntı:
ya adige sen anlamıyırsun harbiden akgüle söylediğine bak o adam mf yi bilmiyormu senden daha iyi bildiği kesin çünkü adamda zaten 3085 var adamdan dahamı iyi bileceksin motorunu td85 daha iyi işte adam kendi azıyla söylüyo sana ne oluyooooooooo
neyını anlamıyorum acar akgulde varsa 3085 burda var td de var bır akguldemı var o soyluyo ama ıcı kan aglıyor.benden ıyımı bılcek yası 16 onun bıldıgını unuttum ben

mancax link=topic=11588.msg118159#msg118159 date=1230049833' Alıntı:
puhahahahaha adama bak yaaaa hahahahah intercool diyo sen ne anlarsın intercooldan
şu traktörune bak ustune bide koruyucu bezmi ney o ondan koymuşun traktorunun rengimi soluyo ne o haha bak biz hiç koymuyoruz relaxxx
motor farkı senden ıyı bılıyorum ıntercolu gel senle yazın sıcagında iş yapıyoruz bız.ama motor ayne gece soguklugundaymıs gıbı oluyor ıste bu ınterkoll tanıstırım sız cok yabancısınız bu konuyo.artı kılıf onun adı bez degıl sen de tak takabılırsen.ama senınkı yazın ısınır hava almaz takma sen

acar link=topic=11588.msg118163#msg118163 date=1230050034' Alıntı:
sen mi vereceksin bana aklı koçum siz kafayı yemissiniz mf ile rüyanda da mf ile mi uyuyorsun çenemizi gereksiz yere açmayı sizden öğrendik biz kısasa kısas...................................................
bu durumda acar sızın kafayı yedıgınız gorunuyor.cekemıyorsunuz ıste mf yı

masseyci_adige link=topic=11588.msg118201#msg118201 date=1230051178' Alıntı:
acar td nın her yanı sus goz boyaması gelınlık kız gıbı durcak tarlada baska ne olur.bucuklu 288 cıkmasın td nın tpesını sonra td nasıl motor ıyı bılıyoruz petrolun varsa ıyı dır fazla batmaz sana yakıt ıcabı yanı yanlıs anlama

ya adige bilader harbi harbi kaç litre yakıyorsun sürümde izledim videolarını 5li 13 yazmıssın son pulluk tekerin çok az bişey dısında ki ince lastik senin traktörün bende ki 5 lilerde son pulluk komple dışarıda

neyini çekemicem be mf nin mf motormu be bedava verseler almam mf alsaydım ne olacaktı 2 sene sonra satıp zarar edip nh alacaktım size gıcık oluyorum ben nedir bu körüne körüne mf aşkı yaaa

yeter kardeşim motorları değerlendir hayır ama illa mf dimi hadi bak işine yaaa motor kullanmamıssınız hayatınızda ben mf ye gıcık deilim onunla alıp veremediğim yok siz ve sizin gibilerle var o yüzdende bundan sonra kıllık yapıcam konuda açıcam karalicamda aynı senin yaptığın gibi bana biri gelip dese nh yaramaz kötü motor ben nedenini sorarım bu adam bana bunu söylüyosa nh ın ne kötülüğünü görmüş eksi yanları ne onu dinler ve ona göre yorum yaparım ama sizde böyle deil en iyi motor mf size göre ben nh çıyım ama bana göre en iyi motor fendt tir doğruya doğru kardeşim kedi erişemediği ciğere mındar dermiş sizinkisi o hesap nh ta 90lı yıllarda olan özellikler mf nin bazı modellerinde 2008 de bile yok mf yazın tarla süremediği için intercool takmışlar nh ın böyle bi derdi yokki kardeşim kim duymuş görmüş nh ın hararet yaptığını hiç kimse çünkü yapmaz
intercool istersende benim tm de senin radyatörün kadar intercool var rahat ol sen sizin beyniniz sulanmış artık bırak kafayı yemeyi saygılar adigeeeeeeeeeeeeee

yolun kırklareline düşerse gel beklerim çiftçilik dersi al birazz

ACAR KARDES YAKIT HER SEYE VARIM ALDIM ALALI DAHA 1.4 1.5 YAKITI GECMEDIARTI DAHA 450 SAATI GECTI ASLINDA 1000 SAATTEN SONRA YAKIT DAHA DUSERMIS.SUAN 450 SAATTE BU KADAR YAKTI.TAM TEKERI ALIYOR 5 Lİ 13 NUMARA,HA SUNUDA BELIRTEYIM BIRGUN KLIMA ACIK SURDUM IKINCI GUNDE ACMADAN SURDUM YAKITTA FARK VAR DIYE AMABIR FARK BULAMADIM FARKINI.CUNKU KILIMA DAHA COK GUCU AKUDENDE ALIYOR MATORA FALA YANSITMIYOR .COK RAHAT 55 DONUM SURUYORUM DEPPO 75 LT ICNDE EN AZ 5 LTRE KALIYOR BUNUN DENEMESINI COK YAPTIM BEN

masseyci_adige link=topic=11588.msg118255#msg118255 date=1230052745' Alıntı:
ACAR KARDES YAKIT HER SEYE VARIM ALDIM ALALI DAHA 1.4 1.5 YAKITI GECMEDIARTI DAHA 450 SAATI GECTI ASLINDA 1000 SAATTEN SONRA YAKIT DAHA DUSERMIS.SUAN 450 SAATTE BU KADAR YAKTI.TAM TEKERI ALIYOR 5 Lİ 13 NUMARA,HA SUNUDA BELIRTEYIM BIRGUN KLIMA ACIK SURDUM IKINCI GUNDE ACMADAN SURDUM YAKITTA FARK VAR DIYE AMABIR FARK BULAMADIM FARKINI.CUNKU KILIMA DAHA COK GUCU AKUDENDE ALIYOR MATORA FALA YANSITMIYOR .COK RAHAT 55 DONUM SURUYORUM DEPPO 75 LT ICNDE EN AZ 5 LTRE KALIYOR BUNUN DENEMESINI COK YAPTIM BEN
murat abi bu ne yaa bu çiftçilik yapmamaış muhahahah bu ne beee 450 saat diyo bu nebeeeee :
bizim traktörlerin sattini duysa şok olucak bu. bunun traktör paso yatıyo hahaha

acar link=topic=11588.msg118248#msg118248 date=1230052609' Alıntı:
neyini çekemicem be mf nin mf motormu be bedava verseler almam mf alsaydım ne olacaktı 2 sene sonra satıp zarar edip nh alacaktım size gıcık oluyorum ben nedir bu körüne körüne mf aşkı yaaa

yeter kardeşim motorları değerlendir hayır ama illa mf dimi hadi bak işine yaaa motor kullanmamıssınız hayatınızda ben mf ye gıcık deilim onunla alıp veremediğim yok siz ve sizin gibilerle var o yüzdende bundan sonra kıllık yapıcam konuda açıcam karalicamda aynı senin yaptığın gibi bana biri gelip dese nh yaramaz kötü motor ben nedenini sorarım bu adam bana bunu söylüyosa nh ın ne kötülüğünü görmüş eksi yanları ne onu dinler ve ona göre yorum yaparım ama sizde böyle deil en iyi motor mf size göre ben nh çıyım ama bana göre en iyi motor fendt tir doğruya doğru kardeşim kedi erişemediği ciğere mındar dermiş sizinkisi o hesap nh ta 90lı yıllarda olan özellikler mf nin bazı modellerinde 2008 de bile yok mf yazın tarla süremediği için intercool takmışlar nh ın böyle bi derdi yokki kardeşim kim duymuş görmüş nh ın hararet yaptığını hiç kimse çünkü yapmaz
intercool istersende benim tm de senin radyatörün kadar intercool var rahat ol sen sizin beyniniz sulanmış artık bırak kafayı yemeyi saygılar adigeeeeeeeeeeeeee

yolun kırklareline düşerse gel beklerim çiftçilik dersi al birazz
NH DE KARMI EDIYON YA BUKADARDA ATMA ARTIK NH IKINCI ELDE MF DEN DUSUK YUKSEK DEGIL SENIN MOTOR KULLANDIGIN COK BELLI OLUYOR B U KADAR BELLI ETME YAWS:DBANA TD 85 VERIYORLARDI BENIM PETROLUM YOK DIYE ALMADIM ADAM DOGRU DEDI YAKITINA BISEY DEMEM KATLANACAKSAN AL DEDI BU DEVIR KATLANMA DEVRI DEGIL.TM DE OLABILIR SENIN TD 85 DE NIYE YOK OLSADA ONUNE SIGMAZ KABORTAYA SIGISIR.SENIN BEYNIN SULANDIGINDAN BOYLE BIR O MF YE BIR OMF YE ATLIYORSUN NE YAPCAGINI SASIRDIN SEN.DSENIN MF YI KARALAMAYA GUCUN YETMEZ SANA FIRSAT YOK BURDA.SENGIT MF DEN NASIL USTUN OLURUM CALISMALARI YAP.CIFCILIGI BANAMI OGRETECEN ACAR SENIN BILDIGINI UNUTTUM BEN SAYGLIAR ACERRRRRRRRRRR

bak bilader gerçi toprak farkıda olabilir ama ben klimayı açmadan zaten motora binmem o ayrı ama bu güne kadar yaptığım denemelerde 1,5ile 1,8 arası gezdi tavlı toprakta ama yazın kurakta takır takır toprakta 2 ile 2,2 arası gezdi bu çok normal bizim topraklarımızın altından kızılhaç çıkar bu motoru tutar allağına kadarda gömeriz pulluğu......
yakıt olarak çok mu farkın var ????
hem 5 li 13 tekerlekten 1,5 pulluk dışarı çıkması lazım ki senin tekerlerde 2 pulluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...