PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF JD Kiyaslamasi güncellendi 6140m ve 6714s olarak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1445461" data-attributes="member: 95971"><p>Hız sabitleme değil devir sabitleme+otomatik vites seçeneği var</p><p>Bir de asfalt için tam otomatik bi mod var sürücü sadece gaza ve frene basar, debriyaj ve vitesle ilgilenmez otomatik sekilde hızını vs ayarlıyor.boş beleş çoluk çocuk özellikleri.ne tarlada ne yolda kullanılmaz.</p><p>Radara yakalanmaması gereken Mercedes mi bu, ne hız sabitlemesi.</p><p>Arkanda pulluk çizel takılıyken, kuyruk milinde sabit devirle çalışması gereken alet takılıyken ne işine yarar bu saçma özellik.</p><p>İş Makinesi bu, formula aracı mı.</p><p>En az yakıt bölgesindeki yüksek bi devre sabitler ağır işçiliği öyle yaparsın</p><p>Arkanda pulluk çizel takılıyken, motor tam yükte çeki yaparken hız sabitlemen demek tam yükteki motorda sürekli devir düşürüp devir yükseltmen demek.hiç akla yatkın mı, motorculuğa uygun mu bu hareket.</p><p>Sürekli asfalçılık yapıyorsan, hafif yük nakliyecisiysen işe yarayabilir, asfaltta ağır yükle yine olmaz.</p><p>Boş beleş özellikleri konuşmaya gerek yok, benzer yazılımsal özellikler masseyde de emin olun daha fazla.bir özellik fonksiyonelse ondan bahsetmeye gerek var, değilse adını anmaya bile gerek yok.</p><p>Sırabaşı yönetim sistemi diye bişey var traktörü aldığımdan beri bi sefer açmadım, merak edip nasıl çalıştığına bile bakmadım, joystick üzerinde de shuttle var güya her iş tek elle yapılacakmış, bana pratik gelmiyor kullanmıyorum.bunlardan bahsetmeye gerek yok</p><p>Sen bana her vitesi kaç takviyeye bölüyor onu anlat, dekarda 30cm pulluk sürümünde yan yana kaç litre yakıyor onu anlat, saatte kaç dekar yer sürer onu anlar(bu mesela tercihe bağlı olarak jd'nin önde olduğu bir nokta, traktör deparcı, ama bedeli var, mazotu da yakar), traktörün ağırlığı-salı ne kadar onu anlat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1445461, member: 95971"] Hız sabitleme değil devir sabitleme+otomatik vites seçeneği var Bir de asfalt için tam otomatik bi mod var sürücü sadece gaza ve frene basar, debriyaj ve vitesle ilgilenmez otomatik sekilde hızını vs ayarlıyor.boş beleş çoluk çocuk özellikleri.ne tarlada ne yolda kullanılmaz. Radara yakalanmaması gereken Mercedes mi bu, ne hız sabitlemesi. Arkanda pulluk çizel takılıyken, kuyruk milinde sabit devirle çalışması gereken alet takılıyken ne işine yarar bu saçma özellik. İş Makinesi bu, formula aracı mı. En az yakıt bölgesindeki yüksek bi devre sabitler ağır işçiliği öyle yaparsın Arkanda pulluk çizel takılıyken, motor tam yükte çeki yaparken hız sabitlemen demek tam yükteki motorda sürekli devir düşürüp devir yükseltmen demek.hiç akla yatkın mı, motorculuğa uygun mu bu hareket. Sürekli asfalçılık yapıyorsan, hafif yük nakliyecisiysen işe yarayabilir, asfaltta ağır yükle yine olmaz. Boş beleş özellikleri konuşmaya gerek yok, benzer yazılımsal özellikler masseyde de emin olun daha fazla.bir özellik fonksiyonelse ondan bahsetmeye gerek var, değilse adını anmaya bile gerek yok. Sırabaşı yönetim sistemi diye bişey var traktörü aldığımdan beri bi sefer açmadım, merak edip nasıl çalıştığına bile bakmadım, joystick üzerinde de shuttle var güya her iş tek elle yapılacakmış, bana pratik gelmiyor kullanmıyorum.bunlardan bahsetmeye gerek yok Sen bana her vitesi kaç takviyeye bölüyor onu anlat, dekarda 30cm pulluk sürümünde yan yana kaç litre yakıyor onu anlat, saatte kaç dekar yer sürer onu anlar(bu mesela tercihe bağlı olarak jd'nin önde olduğu bir nokta, traktör deparcı, ama bedeli var, mazotu da yakar), traktörün ağırlığı-salı ne kadar onu anlat. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF JD Kiyaslamasi güncellendi 6140m ve 6714s olarak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt