PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF JD Kiyaslamasi güncellendi 6140m ve 6714s olarak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1445434" data-attributes="member: 95971"><p>Fanboylukla işim olmaz, hangi mal hangi malzeme ihtiyacımı karşılarsa ona bakar onu almaya çalışırım, hele cahil cühelayla hiç işim olmaz, kahve muhabbetçisinin lafıyla iş de yapılmaz mal da alınmaz.</p><p>6030 serilerinin, 6115 6125 6140 dediğimiz traktörlerin ciğerini bilirim.eşim dostum emmim dayım akrabamda var biniyorum, görüyorum</p><p>Ben bugün traktör alıyor olsam yine gider MF 6s145 alırım.bu jd kötü demek değil, al çöpe at demek değil.</p><p>Ben sana açıkça söylüyorum senin duymak istediğin başka şey var hocam, o aradığın cevap yok.teknolojik açıdan shuttle olsun, şanzuman olsun, motor teknolojisi olsun, kullanıcı odaklı detaylar (joystick gibi patinaj radarı gibi otomatik devreye giren sistemler gibi)olsun teknolojik açıdan MF öndedir.sağlamlık ve sorunsuzluk konusunda ikisi de kafa kafayadır.dünyanın en kaliteli çok amaçlı çiftlik traktörlerinden bahsediyoruz, birini diğerine kalite konusunda, sağlamlık konusunda üstün tutanın görüşü kahve muhabbetinden öteye geçmez.</p><p>Jd'nin başlıca öne geçen özelliği alman Ergonomisi.bir de mazotu yakma karşılığında deparcı olması(bunu şahsen öne geçen özellik olarak saymam)</p><p></p><p>6714te bu bahsedilen özellik var.bu tarz kullanıcı odaklı otomatik özellikler konusunda jd net olarak zaten geride.bunu yukarıda yazdık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1445434, member: 95971"] Fanboylukla işim olmaz, hangi mal hangi malzeme ihtiyacımı karşılarsa ona bakar onu almaya çalışırım, hele cahil cühelayla hiç işim olmaz, kahve muhabbetçisinin lafıyla iş de yapılmaz mal da alınmaz. 6030 serilerinin, 6115 6125 6140 dediğimiz traktörlerin ciğerini bilirim.eşim dostum emmim dayım akrabamda var biniyorum, görüyorum Ben bugün traktör alıyor olsam yine gider MF 6s145 alırım.bu jd kötü demek değil, al çöpe at demek değil. Ben sana açıkça söylüyorum senin duymak istediğin başka şey var hocam, o aradığın cevap yok.teknolojik açıdan shuttle olsun, şanzuman olsun, motor teknolojisi olsun, kullanıcı odaklı detaylar (joystick gibi patinaj radarı gibi otomatik devreye giren sistemler gibi)olsun teknolojik açıdan MF öndedir.sağlamlık ve sorunsuzluk konusunda ikisi de kafa kafayadır.dünyanın en kaliteli çok amaçlı çiftlik traktörlerinden bahsediyoruz, birini diğerine kalite konusunda, sağlamlık konusunda üstün tutanın görüşü kahve muhabbetinden öteye geçmez. Jd'nin başlıca öne geçen özelliği alman Ergonomisi.bir de mazotu yakma karşılığında deparcı olması(bunu şahsen öne geçen özellik olarak saymam) 6714te bu bahsedilen özellik var.bu tarz kullanıcı odaklı otomatik özellikler konusunda jd net olarak zaten geride.bunu yukarıda yazdık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF JD Kiyaslamasi güncellendi 6140m ve 6714s olarak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt