PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF JD Kiyaslamasi güncellendi 6140m ve 6714s olarak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1445334" data-attributes="member: 95971"><p>Bazı mallar vardır birbiriyle kıyaslanamaz, ufak farklarla birbirlerinden üstün olduğu noktalar var bu makinelerin.</p><p>6140m Jd'nin dört silindirde amiral gemisi, mf'nin 4 silindirde amiral gemisi ise 6718.motor teknolojisi olarak MF ve jd'nin farklı seviyelerde olduğunu düşünüyorum.</p><p>Şanzıman açısından dyna6 net olarak daha üstün, tartışmaya bile gerek yok.</p><p>Aslında ikisini de mal sahibi olarak kullanan biri çıkmadıkça sırrına erilemeyecek bir konu.</p><p>Tecrübelerden ve net bilgilerden bahsetmemizi istersen bildiklerimi söyleyeyim</p><p>2020 model 6120m ve 2020 model 6714s sahibi dostumun tavsiyesi üzerine 6714s almıştım.bahsettiğim tavsiye ve yönlerdirmeler çekimser nitelikli tavsiyelerdi.biri çöp biri mükemmel gibi bir kafanın tavsiyeleri değil yani.</p><p>Yüksek beygirli 4 silindirli makine bakıyorsan 6716 veya 6718 gibi alternatifler de var, 6714le aralarında fiyat farkı çok yoktur.</p><p></p><p>ekipman garajını yenileme ve traktörü satınalma maliyetleriyle ilgili sıkıntın yoksa 6 silindirlilere de bir bakabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1445334, member: 95971"] Bazı mallar vardır birbiriyle kıyaslanamaz, ufak farklarla birbirlerinden üstün olduğu noktalar var bu makinelerin. 6140m Jd'nin dört silindirde amiral gemisi, mf'nin 4 silindirde amiral gemisi ise 6718.motor teknolojisi olarak MF ve jd'nin farklı seviyelerde olduğunu düşünüyorum. Şanzıman açısından dyna6 net olarak daha üstün, tartışmaya bile gerek yok. Aslında ikisini de mal sahibi olarak kullanan biri çıkmadıkça sırrına erilemeyecek bir konu. Tecrübelerden ve net bilgilerden bahsetmemizi istersen bildiklerimi söyleyeyim 2020 model 6120m ve 2020 model 6714s sahibi dostumun tavsiyesi üzerine 6714s almıştım.bahsettiğim tavsiye ve yönlerdirmeler çekimser nitelikli tavsiyelerdi.biri çöp biri mükemmel gibi bir kafanın tavsiyeleri değil yani. Yüksek beygirli 4 silindirli makine bakıyorsan 6716 veya 6718 gibi alternatifler de var, 6714le aralarında fiyat farkı çok yoktur. ekipman garajını yenileme ve traktörü satınalma maliyetleriyle ilgili sıkıntın yoksa 6 silindirlilere de bir bakabilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF JD Kiyaslamasi güncellendi 6140m ve 6714s olarak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt