MF & I. Back to the Park, to give intermediate gas.Yetek Farms

Ynt: MF & I. Back to the Park, to give intermediate gas.Yetek Farms

Ağır Abi link=topic=61815.msg688060#msg688060 date=1358548381' Alıntı:
Alllah yardımcın olsun dayı güzel günler çok yakında ne kaldı şunun şurasında hıdırelleze :)
Sağol Hacım, Kasım 72 90 başına kaldı 18 gün, ondan sonra çalının bir tarafı kuytu olurmuş. Ha birde 150 oldumu deyme keyfime. Üç elli yaz belli demişler.
omerfarukkoc link=topic=61815.msg688061#msg688061 date=1358548410' Alıntı:
Kolay Gelsin Muhtar :)
Sağol Ömer.

Abi çok güzel bi sistem kurmuşun o zaman. Bizim sonbaharda 1 haftamızı alıyor + ikinci bir traktör bulup ona römork kendimizinkine kepçe takmamız gerekiyor pahalı olmayan bir römork alıp yapılabilir bidede ama ahırlar ayrı yerde ve küçükler :(

ÇeLişki_37 link=topic=61815.msg688065#msg688065 date=1358548949' Alıntı:
Abi çok güzel bi sistem kurmuşun o zaman. Bizim sonbaharda 1 haftamızı alıyor + ikinci bir traktör bulup ona römork kendimizinkine kepçe takmamız gerekiyor pahalı olmayan bir römork alıp yapılabilir bidede ama ahırlar ayrı yerde ve küçükler :(
Bu yanaştığım yerde 19 inek ve 8 buzağı var, onların gübresini direkt remorka atıyoruz, diğer 2 tane küçük ahırdaki el arabası ile remorkun yanına döküp elle yüklüyoruz. Önceleri bizde biriktirip atıyorduk senin bahsettiğin gibi, sulamak için saldığımız hayvanlar içine falan uçuyordu gübre yığınının.:) Şimdi o dertten kurtulduk, bu remorkta harmanda balya ve ot v.s taşımak için kullanılıyordu, değrlendirmiş olduk, bu 4 sene, hala sağlam, tabanında saç bile yok ahşap.

kolay gelsin nail abi.kralın maşallahı var ha.onun yaşıtları şu karda kışta öyle yatıyo.
kralanın kışı bi dert yazı bi dert zalımın.

tümosan 8095 link=topic=61815.msg688074#msg688074 date=1358549533' Alıntı:
kolay gelsin nail abi.kralın maşallahı var ha.onun yaşıtları şu karda kışta öyle yatıyo.
kralanın kışı bi dert yazı bi dert zalımın.
Sağol hacım, iş olsun mazot olsun gerisi sorun değil.:)

Ynt: MF & I. Back to the Park, to give intermediate gas

nailyetek link=topic=61815.msg688043#msg688043 date=1358546794' Alıntı:
Sağol Ramazan, hayvancılık böyle bişey, çift çekerden de vazgeçtim,:) patrona bir çift lastik yada patinaj zinciri aldırsam oda yetecek. Remorkta damper yok, yaklaşık 50 remork gübreyi elle indiriyorum, babam 1 veya 2 remorka denkgeliyor.:) Ne gerek var diyor.:S Lastik.. diyorum çıkıyor ya yeni olunca ne olacak diyor.. Zor adam veselam, Allah başımızdan eksik etmesin.
T6080 mi.? dolduramam onun depoyu, süt ile çalışsa sorun olmaz da.:DBulsak ta beraber alsak.:)
[/quote case temizmi

Kolay gelsin abi kral yine üstüne düşeni yapmış boşver patronu bir damper atıver şu romoğa yaw ne gerek varı olur mu bu işin :S

dagistan link=topic=61815.msg688078#msg688078 date=1358550006' Alıntı:
T6080 mi.? dolduramam onun depoyu, süt ile çalışsa sorun olmaz da.:DBulsak ta beraber alsak.:)
case temizmi
[/QUOTE]ben anlamam case den, filikcilere sormak lazım.:D
Çağrı link=topic=61815.msg688079#msg688079 date=1358550055' Alıntı:
Kolay gelsin abi kral yine üstüne düşeni yapmış boşver patronu bir damper atıver şu romoğa yaw ne gerek varı olur mu bu işin :S
Sağol Çağrı, kopsun inceldiği yerden.:D boşver.

nailyetek link=topic=61815.msg688083#msg688083 date=1358550246' Alıntı:
case temizmi
ben anlamam case den, filikcilere sormak lazım.:DSağol Çağrı, kopsun inceldiği yerden.:D boşver.
[/quote nc alacam ben

Kolay gelsin muhtar. Sen ne dersen de, Senin çok acil olarak iki tekerlekli damperli bir saç römorka ihtiyacın kesinlikle var. :)

768 link=topic=61815.msg688091#msg688091 date=1358550530' Alıntı:
Kolay gelsin muhtar. Sen ne dersen de, Senin çok acil olarak iki tekerlekli damperli bir saç römorka ihtiyacın kesinlikle var. :)
Sağol Levent Abi, oda olur inşallah.

:) kolay gelsin nail abi. bu olmamış kar az. geçen yıl o yol karlı iken daha iyiydi :D

İngilizce anlatım süper:)
Ama 1. video avrupa tarzında çekilmiş ayrıca :)
Krala maşallah.

kolay gelsin nail abi sen en iyisi 4 dingilden vazgeç gel sana 4 ton sevindi alak tek dingil yanaşması çok kolay

kolay gelsin aga.. damper şart .

Calisan demir paslanmazmis..nail agam ve kral yaz kış calisiyo masallah... alk-*s