MF cilere güzel haber, Manisa'da ki fabrika büyüyor

Düşüncene saygı duyarım. Özellikle 212 gövde 165 likler bizim yörede de hala çalışıyor bi 50 sene daha çalışır. Ama dikkat etmeni istediğim nokta o traktörlerin üretildiği kalite şimdiki Masseylerde yok. Şunuda unutma Uzel batmadan Massey ürettiği dönemlerde hidrolik hassasiyeti olmayan, lift otomatik olmayan, hidrolik direksiyondan yoksun liste uzar gider demir yığınından ibaret traktörleri 2000 lerden sonra bile üretti sattı. Demek istediğim şu; hangi marka bize ne kadar değer veriyorsa bizde o kadar değer verelim. 5 para etmez traktörü çiftçimize 10 paraya satıp sıkıntı çıktığında malının arkasında durmayan markalardan da uzak duralım.
oto lift kaçp aralık malzeme çift çıkış hidrolik kaç paralık malzeme.
perkins motor varsa neden iyi şahsi yorumum.
aldık zetor (forumda hayranı çok diye örnektir.)
gittin sanayiye adam sistemi bilmiyor.
ustadan ilk cevap aldın başına belayı.
niye perkins motor bir marka almadın.
dayımın oğlu ilçede servisi yok diye iki tane same sattı.
bu belli markalara bağımlı kalma olayı servis ağı olmayışı.
traktör tamirhaneleri hala çok kara düzen.
tamirciler teferruatlı traktöre karşı.

hafta sonu Edirne sanayide bulunan Mas-Fer massey ferguson bayinin önünde yeni 3.105 D gördüm ama phantom dizaynı değildi, yeni dizayn.
bu konuda bilgisi olan var mı??
halâ orada duruyor olabilir... birisi foto çekse iyi olur.
Aslan 3.105 o traktör, şimdilerde Zetor uretmeye talip olan bir otomotiv yan sanayi şirketi mamulü.

oto lift kaçp aralık malzeme çift çıkış hidrolik kaç paralık malzeme.
perkins motor varsa neden iyi şahsi yorumum.
aldık zetor (forumda hayranı çok diye örnektir.)
gittin sanayiye adam sistemi bilmiyor.
ustadan ilk cevap aldın başına belayı.
niye perkins motor bir marka almadın.
dayımın oğlu ilçede servisi yok diye iki tane same sattı.
bu belli markalara bağımlı kalma olayı servis ağı olmayışı.
traktör tamirhaneleri hala çok kara düzen.
tamirciler teferruatlı traktöre karşı.

Sadece bir yorumu okuyup Cvp yazma istersen. Başlığın tümünü oku yazdıklarının cevabı var ha bir daha yazayım. Senin mantığına göre 265 ve 285 ten sonrası gereksiz o zaman. Ne mantıkla? Kusura bakmada ben kendimede, yaptığım işede, ter döküp kazandığım parayada saygı duyarım. Karşılığıda 2000 modelde olsa en azından hidrolik direksiyonlu, lift otomatikli, damper valfi ayrı, hidrolik hassasiyeti olan, bağımsız kuyruk mili olan, kontaktan stoplu, diferansiyel kilidi adam akıllı çalışan listeyi istediğin kadar uzatabilirim bir traktör olmalı. Senin düşüncene göre araba olarak doğan şahin, traktör olarak 285 en iyisi. Bunları göbekten atmıyorum saydıklarımdanda anlayacağın üzere hepsi kapımızdan geldi geçti. Halada 3 markanın traktörü var. 20 gün olmadı resimleri paylaşalı kayısı bölümüne gir bak. Çiftçi kardeşim kendine değer vermeyi öğrenmelisin. Canı cehenneme tüm markaların. Bunları tartıştığımıza inanamıyorum. Benim kapı komşum senin o perkins motorlu tamiri basit dediğin 265 le çüt sürerken ön teker keseğe gelip aniden direksiyon dönünce kolu kırıldı. Siz hala teknoloji olmayan basit iyidir diyorsunuz. İyi valla bozulur gazı biter diye klimalı arabaya binmeyin. Allah akıl fikir versin cümlemize !!!

Sadece bir yorumu okuyup Cvp yazma istersen. Başlığın tümünü oku yazdıklarının cevabı var ha bir daha yazayım. Senin mantığına göre 265 ve 285 ten sonrası gereksiz o zaman. Ne mantıkla? Kusura bakmada ben kendimede, yaptığım işede, ter döküp kazandığım parayada saygı duyarım. Karşılığıda 2000 modelde olsa en azından hidrolik direksiyonlu, lift otomatikli, damper valfi ayrı, hidrolik hassasiyeti olan, bağımsız kuyruk mili olan, kontaktan stoplu, diferansiyel kilidi adam akıllı çalışan listeyi istediğin kadar uzatabilirim bir traktör olmalı. Senin düşüncene göre araba olarak doğan şahin, traktör olarak 285 en iyisi. Bunları göbekten atmıyorum saydıklarımdanda anlayacağın üzere hepsi kapımızdan geldi geçti. Halada 3 markanın traktörü var. 20 gün olmadı resimleri paylaşalı kayısı bölümüne gir bak. Çiftçi kardeşim kendine değer vermeyi öğrenmelisin. Canı cehenneme tüm markaların. Bunları tartıştığımıza inanamıyorum. Benim kapı komşum senin o perkins motorlu tamiri basit dediğin 265 le çüt sürerken ön teker keseğe gelip aniden direksiyon dönünce kolu kırıldı. Siz hala teknoloji olmayan basit iyidir diyorsunuz. İyi valla bozulur gazı biter diye klimalı arabaya binmeyin. Allah akıl fikir versin cümlemize !!!
ustam sen beni baya yanlış anladın.
sanayide ustalar bu şekilde yorum yapıyor demek istedim.
bildiği zorlanmadan tamir edeceği traktörü öneriyor.
günde günde bu dilden dile yayılıyor.
ben tamircilerin traktör tercihlerini nasıl etkilediğini anlatmaya çalıştım.
ben çiftçi bile değilim ama paylaştığınız traktörleri gördüm bilgi vermek amacıyla güzel bir paylaşımdı.
o hidrolik direksiyonlar ilk traktör satılırken konulabilir hepsi opsiyon durumunda satıldı çiftçiye.
işin özü çiftçimiz 10 yıl ödediği traktörde bir hidrolik direksiyon rahatlığı görmedi ama traktörde o hidrolik direksiyon varmış gibi para ödedi.

ustam sen beni baya yanlış anladın.
sanayide ustalar bu şekilde yorum yapıyor demek istedim.
bildiği zorlanmadan tamir edeceği traktörü öneriyor.
günde günde bu dilden dile yayılıyor.
ben tamircilerin traktör tercihlerini nasıl etkilediğini anlatmaya çalıştım.
ben çiftçi bile değilim ama paylaştığınız traktörleri gördüm bilgi vermek amacıyla güzel bir paylaşımdı.
o hidrolik direksiyonlar ilk traktör satılırken konulabilir hepsi opsiyon durumunda satıldı çiftçiye.
işin özü çiftçimiz 10 yıl ödediği traktörde bir hidrolik direksiyon rahatlığı görmedi ama traktörde o hidrolik direksiyon varmış gibi para ödedi.

Özür dilerim ben senin fikrinmiş gibi anladım. Kırdıysam kusura bakma. Sadece ve sadece marka fanatikliği ve eski kafa çiftçi mantığına çok karşıyım. Benim hassas noktam. Bunun onca emek çekerek ürettiğimiz mahsülün yıllardır tüccarın elinde heder olmasıda büyük etken. Tekrar kusura bakma

Özür dilerim ben senin fikrinmiş gibi anladım. Kırdıysam kusura bakma. Sadece ve sadece marka fanatikliği ve eski kafa çiftçi mantığına çok karşıyım. Benim hassas noktam. Bunun onca emek çekerek ürettiğimiz mahsülün yıllardır tüccarın elinde heder olmasıda büyük etken. Tekrar kusura bakma
ustam kusurluk bişey yok.
karşıt fikirli olsan bile forumlar tartışıp birşeyler öğrenmek için.
bende çok küçük araziler işleyen arkadaşlar için bir konu açıp paylaşmayı düşünüyordum.
yerine göre eski ekipmanları kullanmaya devam etmenin gereklilikleri gibi konular.
örnek vermek gerekirse ot çevirmeye 4ton gelen bir traktörle giden köylülerim var diyor kii senin yonca erken kalkıyo benimki geç yetişiyor.
ya kapında hafif 240 var niye 3.105 ile gidiyon ezdin teptin yeri.
en iyi traktör en güçlü olan değil bizim köyde böyle garip bir sorun var.

Burada sıfır millete kakaladıkları 2615. 3625 268 lerden insanlar memnun değil ve satmaya kaltıklarındada galericiler para vermiyor

ustam kusurluk bişey yok.
karşıt fikirli olsan bile forumlar tartışıp birşeyler öğrenmek için.
bende çok küçük araziler işleyen arkadaşlar için bir konu açıp paylaşmayı düşünüyordum.
yerine göre eski ekipmanları kullanmaya devam etmenin gereklilikleri gibi konular.
örnek vermek gerekirse ot çevirmeye 4ton gelen bir traktörle giden köylülerim var diyor kii senin yonca erken kalkıyo benimki geç yetişiyor.
ya kapında hafif 240 var niye 3.105 ile gidiyon ezdin teptin yeri.
en iyi traktör en güçlü olan değil bizim köyde böyle garip bir sorun var.

Haklısın. Forumda bile hep bir büyüğünü alma hevesi var. Sonra ekipman değişiyor dünya para. Emeğimize yazık

arkadaşlar, önceki mesajımda yazdığım 3.105 D
yeni olmayabilir. edirne kırklareli bayisi olan Mas-Fer, ikinci el traktör de satıyormuş.
ben gördüğümde yeni gibi duruyordu, üstündeki yazı falan yeni gibiydi, ama çıkartma yapıp yapıştırmış olabilirler.
kabini yeniydi neredeyse, 50 m uzaktan gördüm.
dikkatimi çeken D versiyonları phantom oluyordu ve ön ızgara değişikti. bunun ön ızgarası phantomlar gibi değildi.
belki ben yanlış görmüş olabilirim. ikinci el 3.105 D satıyor olabilir yetkili bayi...
kusura bakmayın...

arkadaşlar, önceki mesajımda yazdığım 3.105 D
yeni olmayabilir. edirne kırklareli bayisi olan Mas-Fer, ikinci el traktör de satıyormuş.
ben gördüğümde yeni gibi duruyordu, üstündeki yazı falan yeni gibiydi, ama çıkartma yapıp yapıştırmış olabilirler.
kabini yeniydi neredeyse, 50 m uzaktan gördüm.
dikkatimi çeken D versiyonları phantom oluyordu ve ön ızgara değişikti. bunun ön ızgarası phantomlar gibi değildi.
belki ben yanlış görmüş olabilirim. ikinci el 3.105 D satıyor olabilir yetkili bayi...
kusura bakmayın...

Zaten ısrarla resim istmemimizin sebebi o üretimi durduruldu çünkü acaba dedim ellerinde kıyıda köşede kalmış sıfır hiç kullanılmamış olabilir mi diye içimden geçirdim.

Arkadaşlar her talep kendi arzini yaratır, piyasa manisa mf fabrikasında da dengeye gelir, her arz kendi talebini yaratmaz ama, olay tamamen bundan ibaret,teşekkür ederim

He bide olmayan bir şey bozulmaz, traktorde fazla özelliğe karsiyim,bu benim dusuncem,manisa mf fabrikası eski 65 lik yapsa yandan vites liftomatic falan yapsa çatır çatır da satar bu da böyle biline