Sadece bir yorumu okuyup Cvp yazma istersen. Başlığın tümünü oku yazdıklarının cevabı var ha bir daha yazayım. Senin mantığına göre 265 ve 285 ten sonrası gereksiz o zaman. Ne mantıkla? Kusura bakmada ben kendimede, yaptığım işede, ter döküp kazandığım parayada saygı duyarım. Karşılığıda 2000 modelde olsa en azından hidrolik direksiyonlu, lift otomatikli, damper valfi ayrı, hidrolik hassasiyeti olan, bağımsız kuyruk mili olan, kontaktan stoplu, diferansiyel kilidi adam akıllı çalışan listeyi istediğin kadar uzatabilirim bir traktör olmalı. Senin düşüncene göre araba olarak doğan şahin, traktör olarak 285 en iyisi. Bunları göbekten atmıyorum saydıklarımdanda anlayacağın üzere hepsi kapımızdan geldi geçti. Halada 3 markanın traktörü var. 20 gün olmadı resimleri paylaşalı kayısı bölümüne gir bak. Çiftçi kardeşim kendine değer vermeyi öğrenmelisin. Canı cehenneme tüm markaların. Bunları tartıştığımıza inanamıyorum. Benim kapı komşum senin o perkins motorlu tamiri basit dediğin 265 le çüt sürerken ön teker keseğe gelip aniden direksiyon dönünce kolu kırıldı. Siz hala teknoloji olmayan basit iyidir diyorsunuz. İyi valla bozulur gazı biter diye klimalı arabaya binmeyin. Allah akıl fikir versin cümlemize !!!