Mf ciler bu videoyu kaçırmasın.patinaj ve inatçı şoförün sonu.

Ynt: Mf ciler bu videoyu kaçırmasın.patinaj ve inatçı şoförün sonu.

Çağrı link=topic=38911.msg335593#msg335593 date=1296855742' Alıntı:
MF ' de yapım hatası var,bir tarafını hafif yapmışlar ondan devrilmiş.Zaten bazı motorları da eksik parçayla yolluyolarmış,fabrika değil ufak dükkan motoru napacan biri birini tutmaz.Ben bile MF ' den iyisini yaparım :)

Adama da geçmiş olsun inşallah sağdır,sakat işler bunlar ama şansını çok zorlamış gibime geliyor...
mf cileri tahrik edici yorumlar yapmayalım lütfen genç arkadaşım sonra tatsız iletiler oluyor sitede

vale link=topic=38911.msg335603#msg335603 date=1296856166' Alıntı:
mf cileri tahrik edici yorumlar yapmayalım lütfen genç arkadaşım sonra tatsız iletiler oluyor sitede
ben de mf kullancısıyım,tahrik edici yorum değil o,arkadaşlar niyeyse kabahati hemen mfde bulmuşlar,ben de o konuya değindim mizahi açıdan.Zaten sitede uzun süre online olanlar beni tanırlar ne yazmak istediğimi anlarlar :)

Çağrı link=topic=38911.msg335605#msg335605 date=1296856328' Alıntı:
ben de mf kullancısıyım,tahrik edici yorum değil o,arkadaşlar niyeyse kabahati hemen mfde bulmuşlar,ben de o konuya değindim mizahi açıdan.Zaten sitede uzun süre online olanlar beni tanırlar ne yazmak istediğimi anlarlar :)
kusura bakma ozaman dostum

bu adamın yaptını bi köylü bi araya gelse yapamaz hayret bişeyy yaa..

Olan adama oldu zaten adamda traktörün üstünde emanet gibi duruyordu böyle küçük traktörle çalışmasıda zormuş o kadarcık yerden çıkamadı.

anayurtlu 3105d link=topic=38911.msg335631#msg335631 date=1296857659' Alıntı:
bu adamın yaptını bi köylü bi araya gelse yapamaz hayret bişeyy yaa..
kaza zaten olmaz dediğin şeylerden oluyor.bizim köyde 10 yaşında çocuk slaj çiğnerken mf 165 i devirdi altında kaldı.yaralı kurtuldu.yılda iki üç sefer bu çevrede oluyor böyle kazalar.

kabin her zaman hayat kurtarır...iyi kötü kabin olcak motorda..