Mf 5455 ile buday yerlerine dipkazan çekme! ! !

Ynt: Mf 5455 ile buday yerlerine dipkazan çekme! ! !

Arkadaşlar bendene 5445 var gerçekten çok kaliteli inanmaya bilirsinizde doğal olarak tabi herkez sonuçta kendi malını över ama denk gelirse niyeti olanlar tarlada bi baksınlar görsünler derim kararınızı kesinleştirir bence....

imkan olsa 11 ' li ve 13 ' lü çekerken de görebilsek. Buradaki gidişine hayran kaldım, anız değilde sanki yazlık için sürülmüş tarlada gidiyor gibi, zorlanmıyor patinaj yok duman yok normal gazda. Maaşallah yani...

dipkazan yada çizel dediğiniz alete buralarda liper diyoruz.Mf 5455 lik te gerçekten süper. fiytı hakkında bilgi veren olursa sevinirim.

doganbey1 link=topic=45181.msg427647#msg427647 date=1311304538' Alıntı:
Reklam ferguson güzel gidiyor. 9 lu bana kalsa idealdir. 11 li taktığın zaman motoru kasar senin topraklarda. Daha düşük vitesle daha yavaş gidersin. Böylesi hem motora zarar vermez hem mazotu içirmez. Bunu çekmenin bir nedeni de altta oluşan tabakayı kırmak nerden baksan 50 cm den fazla batıyor. Birde bu patiklerin arkasına dipkazanlarda olduğu gibi bir topuz taksan daha güzel olur direk yağan yağmur içeri işler.
aynen katılıyorum benimde aklıma kazayağının ayaklarına yapmak gelmişti topuzcuklardan takmak ama icraata dökemedik :D