Yağ filitre zaten pahalı fakat şanzuman filitrelerini değiştirmek için biryerleri sökülmüyorsa 5 çok
Garanti bittiyse kendiniz değiştiriniz.okadar para vermeye gerek yokAyni bayi aldigim hemde servis degistirdi bu zamana kadar garantisi devam etsin diye tesekkurler baska bi servise sorayim.
Hangi yaglar kullaniyor tam bilmiyorum ve sonucta filtreleri gene onlardan alcam.acikcasi yanlis bisey yapmaktandan korkuyorum hic 5420 agir bakimini gormedim onceden bikere falan gorsem ne yapildigini kendim yapardim.Garanti bittiyse kendiniz değiştiriniz.okadar para vermeye gerek yok
Evet mesela vitesler icin kalibrasyon yapiliyormu bilmiyorum.kalibrasyonu kendim yaptim bi arkadas paylasmis onun dedigi gibi yaptim.Ağır bakımları sadece yağ değişimi değil bilmediğimiz pek çok olay var yıllık 3500 lira gibi bakım fiyatı olduğunu söylüyorlardı
Abim yağı pahalı ya almışsın Emrah hoca ya 325 den aldık Castrol 10 30 uGaranti devam ediyormu . Traktörü aldınız bayi ile irtibata geçin bide onlarla konuşun durumu .
Motor ve şanzıman yağ da değişcekse 3,5 tene yağ gider .
Yağ tenekesi en son 3 ay önce 440 tl den aldım ben şuan biraz daha zamlanmıştır .
5 bin tl biraz fazla ama tam olarak neler yapılcak onuda bilmek lazım .
Doğrudur bilader , bölgesel olarakta fark çok bi nevi tuturabildine satış yapıyorlar .Abim yağı pahalı ya almışsın Emrah hoca ya 325 den aldık Castrol 10 30 u
Servis artık Castrol kullanıyor abiDoğrudur bilader , bölgesel olarakta fark çok bi nevi tuturabildine satış yapıyorlar .
325 e aldınız yağ acco orjinalimi .
Arkaşın erkunt ada yarın mülayim usata gelecekmiş bu gün diyordu süloğludan gelecek ama filtreleri yanlış almışGeçen sene erkuntun şanzıman 48lt motor ve hidrolik 24 lt ön akslar 10lt filtlreler 3000 tl mülayım ustam çok iyi usta vede hesaplı yapıyor erkunt servisi süloğlu
Arkadaşlar piyasada sahte yağ olayı da varmış haberiniz olsun güvenmediğiniz yerlerden motor yağ ve benzeri yağlar satın almayınız.
Çok iyi ustadır evede geliyor arızalarda getir demiyor pahacıda degil ne gerekirse yapıyor allah razı olsunArkaşın erkunt ada yarın mülayim usata gelecekmiş bu gün diyordu süloğludan gelecek ama filtreleri yanlış almış
Onu bende duydum onceki traktorumu yag degisimi diye goturdum komple motor yaptirdimArkadaşlar piyasada sahte yağ olayı da varmış haberiniz olsun güvenmediğiniz yerlerden motor yağ ve benzeri yağlar satın almayınız.