MF 5420 PULLUK VE GOBLE DİSKORO SEÇİMİ...

Ynt: MF 5420 PULLUK VE GOBLE DİSKORO SEÇİMİ...

Pulluk ünlü. Toprak işleyişi bence gayet uygun. Dıskaroda ilgi V tipi kullanıyoruz ama tavsiye etmem. X tipi daha iyi olur.

10. çağrıdan bizde 5420 aldık pulluk olarak alpler dönerli 4 ' lü 12 alındı ama işe koşmadık daha :D goble olarak ilgi megastar alındı gobleyi kullandık gayet güzel

polat519 link=topic=71700.msg828856#msg828856 date=1389891420' Alıntı:
10. çağrıdan bizde 5420 aldık pulluk olarak alpler dönerli 4 ' lü 12 alındı ama işe koşmadık daha :D goble olarak ilgi megastar alındı gobleyi kullandık gayet güzel
ekipmanları hangi bayiden aldınız ve kaç tl yazabilirmisiniz

bence bu tip diskarolar 5420 için ağır ilginin ecostar çekili olanları daha uygun olur

Burdur Sağlam tarımdan tedarik ettik, pulluk (alpler dp 1204) 12.500, ilgi (megastar) gobley 11.250, altayoğlu mibzer(19 ayak) 7.900, türkay rotovatör 5.100, fermak 5tonluk römork 11.000, türkay gübre serpme 3.100 parlayan pülverizatör 5.250 toplamda 56 bini buldu

4*14 dönerli kullanıyorum ünlü gayet güzel alplerin motoru yordugu söyleniyor kullananlar daha iyi yorum getirir.

Muhtarım ben goble ve dönerli kullanmadığım için yorum yapmıyorum ama ünlünün pullukları alplerden daha hafif.

diskaro ve pulluk olarak biz alpler kullanıyoruz alplerin malzemeleri gerçekten kaliteli pulluk bizim kalın malzeme 211 kodlu ünlüye göre baya ağır.bence gayet güzel pulluk.

Muhtar, türkaysan 24lü disk tiller ve Ünlü ızgara kulaklı ,ön gövdecikli 4lü dönerli inç ayarlı pulluk senin traktörüne tam uyacak. ilgi maxima gereğinden fazla ağır kurakta anız bozmayacaksan hiç gerek yok, azim ise hafif. ortası türkaysan. azim 1100 kg, türkaysan 1350 kg, ilgi boru merdane ile 2000 kg civarı.

Disk Tiller olarak bizde Azim var , memnunuz , bulunduğumuz bölgede ilk alanlardan biriyiz.
Azim diğer firmalara göre biraz daha erken çıkardığı için bölgemizde marka bilinirliği daha fazla , malzeme kalitesi ve yaptğı işten de memnunuz.
Pulluk olarak marka olanlar daha iyidir , Ünlü , Alpler vb seçenekler arasında çok fark yoktur diye düşünüyorum.

mf 5445 kullanıcısıyım 4 14 ünlü standart pullugumuzu 4 16 ya cevirdik cok ufak geldigi icin . Fakat kesinlikle alpler alma .alplerin 12 numarası ünlünün 14 15 i gibidir ve dik calısır topragı iyi aktarmaz. motoru yorar yakıt o bicim noo*-*- alırsan kesinlikle ünlü al derim dönerli pulluk alıcaksan 4 13 al dostum. 14 alma dönerli pullukların yapısı biraz daha dik oluyo motoru tutar yani. ama benim tavsiyem kıvırma alman 4 13 yada 4 14 kasım sürümünde ünlü forever *098*- Alpler de kullanmış biri olarak.. noo-*-s Dersen ki ben kurakta sürücem .. o zaman profil pulluk alıcaksın dostum

S . A Arkadaşlar bizde pulluk alacağız gönlümüz ünlü den yana motor 5460 6,lı piston inç ayarlı arkada araba tekerli olan acaba bize uygun gelirmi bilen anlayan yorumlarınızı beklemekteyiz ayrıca bu pulluklar ,ın fiatı ne kadar dır . :S :S :S

Kardeş pulluk dersen 4 ' lü 12 numara alpler,hidrolikli diskaro var 22 saclıdır onlar ve azimde ilgi de sağlam istediğini seçebilirsin.Goble alacak olursan 24 lü al ilgi marka olursa daha iyi olur.Goblenin de ağır tip hafif tipi vardır.Sen ağır tipini al hafifin yaptığı işten bişey anlamazsın eğer toprakların sertse.Yeterince açıklayıcı konuştuğuma inanıyorum... :)