Te kolundaki tuş el debriyajı mı ustamUsta şöyle diyim ara kademeler debriyajsız yani direk geçer ana yani 1 2 3 4 el debriajı ile geçer yani vites atarken 2 saniyelik bir boşluk olur direk hızlanmaz
Te kolundaki tuş el debriyajı mı ustamUsta şöyle diyim ara kademeler debriyajsız yani direk geçer ana yani 1 2 3 4 el debriajı ile geçer yani vites atarken 2 saniyelik bir boşluk olur direk hızlanmaz
Ya işte yerine göre büyük tek parça tarla olursa 70 75 dönüm çalışıyor sireklide 3 a ile gitmiyoruz düz arazi yok 2 d ye c ye düştüğü bile oluyor bazen4 16 pulluğa ve 7.5 8 km/h a göre çok az yer vuruyosunuz çok parçalı zannedersem tarlalarınız...
Aynen usta o el debriyajı oluyor ona basmadan ana kademelere geçmez youtubeda videom var mf 5450 tanıtım dersen çıkar oradan görüntülü şekilde bakabilirsinTe kolundaki tuş el debriyajı mı ustam
Arkadaşlar bu serinin yakıtı hakkında ne düşünüyorsunuz nadasta dekara ne kadar yakıyor sizinkiler
Aynen usta o el debriyajı oluyor ona basmadan ana kademelere geçmez youtubeda videom var mf 5450 tanıtım dersen çıkar oradan görüntülü şekilde bakabilirsin
peki 5400 leri durdurmak için sadece fren yetiyor mu yine debriyaja basmak gerekli mi?Birde rampalarda yükle çıkışı nasıl muadil traktörlere göre ?
Ekli dosyayı görüntüle 19809
Yolda yaklaşık 17 km boş gidip dolu geldim 35-40 km hızla yakıtı yukarıda.Aynı yolda 70-56 ile 5 litre yakıyordu.70-56 2700 kğ bu 4700 kğ.
Ekli dosyayı görüntüle 19810
Pullukta 5 li 13'' denedim resim ve vieodaki ayarda 2 b-c ile hız 4-5 km arasında ama 2 litreyi falan göremedim.Egzozun hakkını veriyor
[video=youtu;eM7bxQwuNXk]https://youtu.be/eM7bxQwuNXk[/video]
Yazın çiçek yerlerine diskaroda 11 parça gezintiyle birlikte 0.5 lt yaktı.Göze gelecek yakıtı yok yaktığı helal olsun
https://youtu.be/eM7bxQwuNXk
Evet yanlış anlaşılmasın toplamda 17 km.Yazmayı unutmuşum 5420 her hangi bir müdahele yok intercoler de olsaydı daha iyi olurdu.Maşallah az bile yakmış benim 640 25 km yı yarı rampya yarı düz yerde 7 litre yakıyor romorklu.sizin ki 5420 modeliydi galiba güç artırımı yaptınız mı peki ?