Arkadaşlar merhaba. Yıl olmuş 2023, 20 yıllık traktöre 1 milyona yakın para sizce verilir mi? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Muhtemelen aynısıydıdün gördüm bir ilan 3105 yanlış hatırlamıyordam 1.150 idi fiyatı sizin ile aynılarını bende dedim belkide aynı ilanı gördük![]()
Küçük bir ilçede yaşıyorum, yeni traktörlerde new Holland hariç usta ve parça sorunu yaşanıyor. Mf eski motorlarında bu sıkıntılar olmuyor. Jd ben de istiyorum ama iş zamanı arızalandığında traktörü transite yükleyip bafraya götürmek hesabıma gelmiyorO fiyata bulmak zor ama MF5400 serilere bakarım, bütçem yetmezse jd 5000M serilere bakarım, buçuklu olanlara.
Jd 6030 serilere de bakarım, temizi denk gelebilir.
Bu fiyata Powersuttle ve debriyajsız vites, en azından düğmeli hi-lo olmalı.
6 serisi transite sığar mı oda varKüçük bir ilçede yaşıyorum, yeni traktörlerde new Holland hariç usta ve parça sorunu yaşanıyor. Mf eski motorlarında bu sıkıntılar olmuyor. Jd ben de istiyorum ama iş zamanı arızalandığında traktörü transite yükleyip bafraya götürmek hesabıma gelmiyor
bende yan sekme açtım ulan dedim herhalde yanlış gördüm diğerine geçtim valla 1.150 idi geçen ay o paraya jx90 max pro ve başak 2090s geldi bana kalırsa 3105 bunlardan iyi dicem ama abi yapmayalım ya kaç yaşında oldular gerçi yalan yok benimde favorilerim eskiler ama bu kadar olmazMuhtemelen aynısıydı![]()
aynı anda yazdık bende aynı örneği verdimBiraz daha koy üstüne
TD 110 case 110 alır sın sıfır
Veya erkunt . Güzel motor ama o fiyat fazla o modele levye bile yok
Ağır hizmet tipi şanzımanlı traktör modellerini araştırıp bakmalısınız.Küçük bir ilçede yaşıyorum, yeni traktörlerde new Holland hariç usta ve parça sorunu yaşanıyor. Mf eski motorlarında bu sıkıntılar olmuyor. Jd ben de istiyorum ama iş zamanı arızalandığında traktörü transite yükleyip bafraya götürmek hesabıma gelmiyor
Peki bir öneriniz olur muBen olsam 5.105 mf almam saygılar selamlar.
Amcamın oğlunda td 110 var o da 50 saatte hidrolik pompası değiştirdi…Komşunun geçen sene aldığı TD100 sonbahar pullukla sürümünde arka teker kovanını kırarak tarlada kaldı.
Fiyatları bilmiyorum. 7400 saatte bir 3.105 var bizde. Yeni teknoloji olarak çok cazip bir motor çıkmazsa bir yirmi sene daha kullanmak isterim. Ağır iş yapıyoruz. Hem az arıza çıkarıyor, hem de çıkarınca hızlı ve ucuza hallediliyor. Çok da güçlü. Henüz elektronik motora geçecek cesaret bulamadım. Orta kolu bile hidrolik almıyorum
Hidrolik orta kol çok iyi bir buluş bence her traktörde olması lazımFiyatları bilmiyorum. 7400 saatte bir 3.105 var bizde. Yeni teknoloji olarak çok cazip bir motor çıkmazsa bir yirmi sene daha kullanmak isterim. Ağır iş yapıyoruz. Hem az arıza çıkarıyor, hem de çıkarınca hızlı ve ucuza hallediliyor. Çok da güçlü. Henüz elektronik motora geçecek cesaret bulamadım. Orta kolu bile hidrolik almıyorum![]()
![]()