PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 3.105 traktöre römork freni ekleme çalışmaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="celtikustasi" data-source="post: 1459159" data-attributes="member: 101265"><p>Damper kolundan zaten römork freni kullanıyorum. Damper kolu 50 litre/dakika bu valf 35/dakika. Damper koluna dayanan sistem bu valfe hayli hayli dayanır. Fren sistemi en hayati sistemdir. Motorun fren sisteminden surasindan burasindan merkezinden bağlantı almam. Traktörun fren sistemi ile asla oynamam. Ben case jx lerdeki gibi kolu ileri atınca frenlesin kolu bırakınca piston boşta kalsın istiyorum. Pedallı sistemi cvt şanzıman ile John Deere ancak 2024 yılında yazılımla yapabildi ve tasarım ödülü aldı. Traktörle ile römork aynı hızda yavaslatip duran sistem 2024 yılında yapilabildi. Pnömatik sistemlerde bile sizin aklınızdaki randimanda bir fren sistemi yok. Ben damperden kullandığım sistemi tetikli hale getirecegim birde elimin altina koyacağım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="celtikustasi, post: 1459159, member: 101265"] Damper kolundan zaten römork freni kullanıyorum. Damper kolu 50 litre/dakika bu valf 35/dakika. Damper koluna dayanan sistem bu valfe hayli hayli dayanır. Fren sistemi en hayati sistemdir. Motorun fren sisteminden surasindan burasindan merkezinden bağlantı almam. Traktörun fren sistemi ile asla oynamam. Ben case jx lerdeki gibi kolu ileri atınca frenlesin kolu bırakınca piston boşta kalsın istiyorum. Pedallı sistemi cvt şanzıman ile John Deere ancak 2024 yılında yazılımla yapabildi ve tasarım ödülü aldı. Traktörle ile römork aynı hızda yavaslatip duran sistem 2024 yılında yapilabildi. Pnömatik sistemlerde bile sizin aklınızdaki randimanda bir fren sistemi yok. Ben damperden kullandığım sistemi tetikli hale getirecegim birde elimin altina koyacağım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 3.105 traktöre römork freni ekleme çalışmaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt